Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Невдала спроба втечі засуджених в Одесі

20 травня 2013, 23:58
Дата ефіру/події: Понеділок, 20 травня 23:58

Втеча, наче в кіні. Двоє в'язнів стрибнули з десятиметрової стіни виправної колонії в Одесі. Проте, далеко не втекли. З переламами ніг, рук і травмами голови просто з-під огорожі виправної установи під конвоєм молодиків доправили до реанімації.

Відсутність двох засуджених виявили недільного ранку під час перевірки. Водночас зникли молодики 26-ти та 23-х років, які лише місяць як потрапили до установи. Правоохоронці почали прочісувати територію колонії. Нарешті втікачів побачили на даху корпусу, що межує з огорожею 10 метрів заввишки.

Тагир Ахмедов, керівник Південної виправної колонії №51:

- К сожелению, на требование спустится с даха одного из зданий колонии отреагировали отрицательно и пытались совершить попытку к побегу. Оружие не применялось, сотрудник практически поймал их, но они вырвались и прыгнули с забора.

На цьому гонитва скінчилась. Адже втікачі зі зламаними ногами та руками лишилися лежати. Як вижили - невідомо. Під стіною тротуар. Сама огорожа - це три бетоні плити по три метри кожна. А нагорі - ще більше метра колючого дроту. Він мав бути під напругою. Чому молодиків не вдарило струмом - у колонії поки не знають.

Тагир Ахмедов, керівник Південної виправної колонії №51:

- В том месте, где они прыгали, у нас здание находится. Мы сейчас проводим свое расследование, выясняем, как это могло случится, почему случилось.

Генадій Фуртат, прокурор м. Одеси:

- Прокуратурою міста Одеси розпочате кримінальне провадження за статею 367 ч.1 ККУ щодо наявності в діях посадових осіб Південної колонії ознак злочину "халатність".

Тим часом самим засудженим, що перебувають у лікарні, загрожує подовження терміну як мінімум на 5 років. Адже за фактом втечі з місця позбавлення волі розпочате кримінальне провадження.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.