Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Загадкова стрілянина у Дніпропетровську

21 травня 2013, 00:07
Дата ефіру/події: Вівторок, 21 травня 00:07

Троє невідомих влаштували стрілянину в центрі Дніпропетровська. Переслідуючи молодика, зловмисники поранили його, потім заштовхали в салон таксі й повезли в невідомому напрямку. Резонансний злочин шокував містян, втім про перебіг слідства в міліції ані пари з вуст. Чому?

Стрілянину з переслідуванням на вулиці Олеся Гончара випадково зафільмували місцеві телевізійники. Оператор згадує: що став свідком злочину, зрозумів не одразу.

Олександр Пронський, оператор 11 каналу м. Дніпропетровська:

- Происходящее меня настолько шокировало. Среди белого дня, куча людей и выстрелы. Первое впечатление было - с банка инкассатор гонится, преследует какого-то человека, который там украл какие-то деньги. В то же время я понял, что это не инкассатор, потому что граждански одетые люди. За спиной происходит выстрел. Я оборачиваюсь. Это буквально 2-3 секунды. Вижу, как два молодых человека быстро очень бегут. И догоняющие стреляют в спину преследуемого, то есть я видел два выстрела, и дальше они скрылись за поворотом.

Потім переслідування зафіксувала камера спостереження банку. На цих кадрах чітко видно, як пораненого наздоганяють.

Віталій, свідок:

- Перебежав дорогу, буквально вот где-то за рестораном "Навигатор", они догнали его, свалили с ног, ну начали бить, ну а потом как бы подняли, подъехала машина.

Олександр Пронський, оператор 11 каналу м. Дніпропетровська:

- Парня подняли и начали сопровождать в такси. Дальше тут джип перекрыл всё и я дальше не видел, что происходило. То есть парень стрелявший пару раз возвращался, между машинами что-то искал.

Як згодом дізналися правоохоронці - стрілець шукав гільзи. Вже відомо: зброя була травматична. Що ж до самого злочину, його скоєно на східцях оцієї кав'ярні. Між відвідувачами виник конфлікт, і щоб з'ясувати стосунки, молодики вийшли надвір. Тут і пролунав перший постріл. У закладі бояться помсти з боку злочинців і про подію розповідати відмовилися. З інших міркувань на камеру не коментує пригоди міліція. Мовляв, особи стрільців вже відомі, їх шукають. Що з постраждалим - правоохоронці не знають. До медзакладів із характерними ранами ніхто не звертався.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.