Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 20 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Червоноармійську сталося потрійне вбивство

21 травня 2013, 21:57
Дата ефіру/події: Вівторок, 21 травня 21:57

На Донеччині тривають пошуки нападників, які застрелили трьох чоловіків у Червоноармійську. Правоохоронці перевіряють усі можливі версії кривавої розправи.

Тіла трьох вбитих шахтарів у гаражі знайшов випадковий перехожий. Переляканий чоловік одразу повідомив правоохоронців. Експерти з'ясували - людей розстріляли приблизно о 6 ранку.

Володимир Яцура, голова гаражного кооперативу:

- Ехал какой-то, говорят, велосипедист, весь трясется, в таком-то гараже, говорит, 2 трупа, оказалось, там три.

З місця злочину нападники втекли автомобілем Тойотою Авенсіс, який належав одному з убитих шахтарів. В регіоні оголосили план "Сирена". До пошуку злочинців долучили і правоохоронців сусідніх областей. Про мотиви розправи поки нічого не відомо.

Володимир Гончаров, перший заступник керівника ГУ МВС України в Донецькій області:

- На сегодняшний день мы рассматриваем несколько версий, в том числе, связанную с похищением данного автомобиля, версию, связанную с профессиональной деятельностью данных лиц, и кроме этого рассматриваем версию убийства из хулиганский побуждений.

Та родичі одного з убитих певні - шахтарі стали жертвами розбірок між керівництвом копальні, де працювали. Кажуть - вбивство було замовне, але поцілили не в тих. Жертвою мав стати заступник очільника шахтоуправління "Покровського".

Віктор Держивицький, батько загиблого:

- Байсаров поскандалил со своим замом. Там Славика должны были убить, а не этих. Славик - его зам, видимо, что-то за делишки знает, проворачивали там. Того заказали, а эти попали.

Саме В'ячеслав Масич є власником гаражу, де знайшли трупи. Поспілкуватися з ним журналістам не вдалося, але відомо, що одразу після трагедії він заїжджав до родичів одного з убитих.

Віктор Держивицький, батько загиблого:

- По его версии - там с Димитрова парень приезжает, иномарка, машина, и ставит в тот гараж, и тот приехал видно раньше, Олег с этим парнем позже приехали, и того били, а эти заступились. Ну а там, видно, с двух пистолетов стреляли. 24 гильзы нашли.

На підприємстві, де працювали чоловіки, оголосили винагороду - 100 тисяч гривень - за інформацію, що допоможе розкрити злочин та знайти злочинців.

Олена Субботина, керівник відділу шахтоуправління Покровського:

- Весь трудовой коллектив, руководство, профсоюзный комитет возмущены трагической гибелью работников шахтоуправления Покровское и надеются, что правоохранительные органы найдут убийц.

Усі витрати на похорон гірників керівництво шахти взяло на себе. Обіцяє й надалі допомагати родинам загиблих.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
I can't hear aniytnhg over the sound of how awesome this article is.
Vaska 09.06.2013, 21:07 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.