Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Стихійне лихо на Рівненщині

21 травня 2013, 22:40
Дата ефіру/події: Вівторок, 21 травня 22:40

Загинула людина, повалені дерева, понівечені автівки, в сотнях населених пунктів будинки без дахів і струму. Усе це - наслідки негоди, що вирувала минулої доби на Рівненщині.

Буревій налетів на регіон увечері. Шалений вітер застав зненацька мешканців Острога. Дружина цього чоловіка якраз розмовляла з сімдесятитрирічною бабусею на вулиці. Аж тут дужий подув вітру зірвав з даху шматок шиферу. Він полетів просто на жінку похилого віку.

- Оцей листок вдарив. Он куски порозліталися, бо в сетку вдарилася. Он зігнуло трохи.

Шиферина збила містянку з ніг. З ушкодженнями внутрішніх органів - печінки та легенів - її терміново доправили до лікарні. Там за кілька годин пацієнтка померла.

Анатолій Демчук, в.о. заступника керівника Острозької районної лікарні:

- Зірвалася шиферина і вдарила жінку в праву половину грудної клітки. Жінка була доставлена в нашу лікарню у важкому стані машиною швидкої допомоги, зразу була оглянута консиліумом лікарів. По життєвих показах було вирішено провести термінове оперативне втручання. На жаль, після наданої допомоги жінка померла.

Шквальний вітер зривав з будинків дахи, виривав з корінням дерева. Рятувальники ледь встигали витягати понівечені авта з-під велетенських стовбурів. На території міської лікарні привалило Део, а на вулиці Глибокій шкоди завдано двом власникам - масивне гілля накрило Пежо й Опеля.

- Держи так, держи. Тримай. Все, хватить.

Дмитро Мельник, головний фахівець відділу Держслужби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області:

- 20 травня в період з 20 по 22 годину внаслідок сильного дощу, зливи, шквалистого вітру в місті Рівне та трьох районах області, а саме в Дубенському, Корецькому та Острозькому, підрозділи головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій 7 разів виїжджали. Щоб прибирати повалені на проїжджу частину та автомобілі дерева.

Нині область потроху оговтується від буревію. Електропостачання немає ще в півсотні населених пунктів.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.