Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Нові версії у справі про побиття журналістів

21 травня 2013, 22:50
Дата ефіру/події: Вівторок, 21 травня 22:50

Правоохоронці вже затримали підозрюваного в нападі на журналістів і готують документи для його арешту. Про це сьогодні з трибуни парламенту заявив міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко. Висловив свій погляд на події й сам Вадим Титушко.

Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко, зустрічі з яким вчора вимагали журналісти, звітує про суботні заворушення в парламенті. Підозрюваного Вадима Титушка, якого правоохоронці так довго не могли знайти, сьогодні затримали.

Віталій Захарченко, міністр внутрішніх справ України:

- Я особисто запевняю Ольгу Юріївну, що правоохоронці зроблять усе для відновлення ваших конституційних прав та притягнемо до відповідальності винних. Ми його затримали згідно статті 208 КПК і готуємо документи для передачі в суд для прийняття рішення про його арешт.

Перед затриманням підозрюваний записав і виклав в інтернеті свою версію побиття журналістки та фотографа.

Вадим Титушко, підозрюваний:

- Стояла просто женщина, махала передо мной телефоном, снимала, я как бы человек непубличный, я не люблю, когда меня снимают. Я девушку даже вообще не бил, я просто рукой толкнул так, чтобы не было никаких лишних движений. Никакого избиения не было, ни ее, ни ее товарища. Я лично сам видел, как эта барышня спотыкнулась и упала, и мы с ребятами подбежали, просто обступили ее, чтоб ее масса людей не затоптали.

Втім, його слова суперечать відеозаписові свідків. Також молодик зізнався: бешкетував не з власної волі, а за гроші.

Вадим Титушко, підозрюваний:

- Позвонил мне товариш, предложил работу, на 18 число, часовую работу в принципе, за определенную плату, которая составляла 250 грн.

На мітингу ж у нього була інша версія.

- Тебе за гроші сюди привезли.

- Які гроші, я ідейний.

Нині спортсменові доведеться відповідати перед законом одразу за двома статтями - за перешкоджання діяльності журналістів і бешкет. Проте винним він себе не вважає.

Вадим Титушко, підозрюваний:

- Я думаю, в дальнейшем все будет нормально. Если я чем-то кого-то обидел, прошу прощение, в принципе мне не за что просить прощение.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.