Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Вечір кращих детективів світу на НТН влітку

30 травня 2013, 11:58
Дата ефіру/події: Четвер, 30 травня 11:58

3-го червня з понеділка по четвер у вечірній прайм телеканал НТН запускає Вечір кращих детективів світу: "NCIS - найкраще" (21:30), прем'єрний сезон "CSI: Місце злочину" (22:30), "Менталіст" (23:30), "Декстер" (00:30).

"NCIS" або "Морська поліція: Спецвідділ" (Naval Criminal Investigative Service) - американський серіал, присвячений діяльності федерального агентства з розслідування злочинів при Міністерстві військово-морських сил США. Телеканал НТН відібрав найкращі сезони для літнього перегляду.

На старті в 2003 році серіал зібрав аудиторію 11.8 мільйонів телеглядачів. Зараз нові сезони NCIS в середньому збирають 21.48 мільйонів глядачів. Серіал отримав премію "Еммі" у 2005 році. Персонаж Марка Хармона (головний герой) Лерой Джетро Гіббс заснований на реально існуючому агенті NCIS. Сьогодні Хармон заробляє по 700 тисяч доларів за серію.

Найцікавіше про серіал "NCIS"

"CSI. Місце злочину" - американський телесеріал, присвячений роботі криміналістів Лас-Вегаса, які використовують, перш за все, наукові методи в розслідуваннях. Це головний серіал всієї лінійки CSI. НТН покаже прем'єрний 12-й сезон.

Найцікавіше про серіал "CSI: Місце злочину"

"Менталіст" (The Mentalist) - американський серіал, який розповідає про роботу Патріка Джейна - психолога високої кваліфікації і маніпулятора, який співпрацює з ФБР. У своїй роботі Патрік використовує знамениті дедуктивні методи Шерлока Холмса!

У 2009 році "Менталіст" отримав американську премію People's Choice Awards в категорії "Улюблена нова теледрама". Виконавець ролі Патріка Джейна Саймон Бейкер став номінантом таких престижних нагород, як "Еммі" (2009), премія Гільдії акторів екрану (Screen Actors Guild Awards) і "Золотий глобус" (2010) у категорії "Кращий виконавець головної ролі в драматичному серіалі".

Найцікавіше про серіал "Менталіст"

"Декстер" (Dexter) - найбільш неоднозначний і скандальний телесеріал, заснований на романі Джеффрі Ліндсея "Демон, що спить у Декстері". Події серіалу розповідають про Декстера Моргана (Майкл Холл), вигаданого серійного вбивцю, який працює судовим експертом в поліції Маямі. Роман Ліндсея був адаптований для телебачення лауреатом премії "Еммі" сценаристом Джеймсом Маносом мл. Серіал неодноразово номінувався на різні премії, такі як "Еммі", IGN, Satellite Award і "Сатурн".

Найцікавіше про серіал "Декстер"

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.