Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 20 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У ДТП в Дніпропетровську загинуло немовля

3 червня 2013, 23:35
Дата ефіру/події: Понеділок, 3 червня 23:35

Немовля загинуло у страшному зіткненні ВАЗівки та Шкоди у Дніпропетровську. Майже добу лікарі намагалися врятувати тримісячного хлопчика, але їхні зусилля виявилися марними. Мати й бабуся крихітки вижили. У жінок відкриті черепно-мізкові травми, складні перелами таза й кінцівок.

- Ехали с дому, ехали в больничку на Космическую, там ребёнка на процедуры везли.

Цього фатального дня родина Данилишиних лікарні не дісталася. За кілька кілометрів, на перехресті вулиць Запорізького шосе та Панікахі у ВАЗзівку дев'ятої моделі врізалася Шкода. Обидвоє кермувальників запевняють: рухалися на зелений.

Євген, водій Шкоди:

- Мы начали движение. Я не увидел вот этого водителя, то есть я не видел эту машину, потому что с левой стороны тоже было движение. Но честно говоря, вот так вот сейчас даже не вспомню. И я его увидел как бы когда я его бил в бок. Точно знаю, что я поехал на зелёный свет.

Микола, водій Жигулів:

- Загорелся зелёный, все поехали. Уже заехал на поворот и зелёный уже начал моргать, и началось движение в противоположную сторону и произошло столкновение.

Від потужного бокового удару мати й бабуся немовляти дістали перелами таза й кінцівок. Закривавленого ж тримісячного хлопчика схопили свідки пригоди й, не чекаючи приїзду швидкої, відвезли до обласного перинатального центру. Цей заклад - найближчий до місця пригоди, поряд із ним - обласна дитяча лікарня. Тож за лічені хвилини зо два десятки найліпших фахівців розпочали реанімаційні заходи.

Людмила Падалко, головний лікар Дніпропетровського обласного перинатального центру:

- Політравма, дуже тяжка травма голови дитини з великим крововиливом, з великою гематомою.

Головною проблемою для медиків виявився перелам шийного хребця. Він і спричинив велику кровотечу. Продовж багатогодинної операції Тарасик разом із лікарями боровся за своє життя. Його серце кілька разів зупинялося. А завдяки зусиллям хірургів знову починало битися. Нажаль, дива не сталося. Менше ніж за добу крихітка померла. За фактом аварії, в якій загинула дитина, розпочате досудове слідство. Нині правоохоронці вивчають відео з камер спостереження, щоб дізнатися, хто саме з водіїв рухався на заборонний сигнал світлофора.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Возможно ли узнать судьбу водителя Шкоды? Не привлекли его к уголовной ответственности?
Дмитрий 16.04.2018, 22:44 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.