Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Під Києвом ревнивого стрільця брали штурмом

8 червня 2013, 00:38
Дата ефіру/події: Субота, 8 червня 00:38

На Київщині в місті Ірпені ревнивець тяжко поранив коханця своєї співмешканки, а сам забарикадувався на власному горищі. Усю ніч правоохоронці вели перемови зі стрільцем, а вранці захопили його штурмом.

Галас і звуки, схожі на постріли, пані Галина почула приблизно опівночі.

Галина, мешканка м. Ірпеня:

- Началось щось, ну шум дуже сильний. Я чула шуми ноччю, но не могла зрозуміти, що за шуми. І сусідська собака просто виривалася.

Жінка не наважилася вийти надвір, бо каже, з сусідами їй не поталанило. Часті нічні гуляння, гучна музика до ранку, невідомі чоловіки та жінки з неадекватно поведінкою.

Галина, мешканка м. Ірпеня:

- Від людини, яка веде себе неправильно, можно ожидать що угодно. Тим паче, йому щось у голову стрельне, він піде мені ще хату підпалить чи що-небудь зробе.

Та коли вранці побачила, що сусідський будинок відмежований червоно-білою стрічкою й повсюди ходять правоохоронці, зрозуміла - вночі сталася трагедія.

Галина, мешканка м. Ірпеня:

- Будь-ласка, тут не ходіть, бо тут проходять навчання. Тут було оцеплення і вони фактично на цю територію нікого не пускали.

Виявилося - 53-річний господар напередодні увечері зайшов додому й побачив неочікувану картину. Його співмешканка втішалася зі своїм колишнім. Сварка, яка виникла між чоловіками, закінчилась стріляниною.

Микола Жукович, керівник відділу ГУ МВС України в Київській області:

- Співмешканець дістав зброю і здійснив постріл у чоловіка. Чоловік був поранений, а сам цей стрілявший з місця пригоди зник.

Пораненого коханця доправили до лікарні, а господар забарикадувався на горищі власного будинку. Перемови з ним тривали всю ніч. Вранці правоохоронці вирішили штурмувати засідку. Затримали хазяїна за лічені хвилини без жодного пострілу.

Микола Жукович, керівник відділу ГУ МВС України в Київській області:

- На сьогоднішній момент слідчі вже допитують підозрюваного, він їм розповідає причини і з'ясовують, де захована зброя.

За свій зухвалий злочин ревнивцеві загрожує до 15 років ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.