Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Івано-Франківську море крові через ревнощі

8 червня 2013, 01:32
Дата ефіру/події: Субота, 8 червня 01:32

З лікарні до в'язниці найімовірніше потрапить коханець-невдаха на Прикарпатті. Днями в Івано-Франківську сталася майже шекспірівська драма. Молодик завдав ножових ран колишній подрузі, а потім спробував накласти руки й на себе.

Звичайна багатоповерхівка у спальному районі. Саме тут винаймала квартиру дівчина, яка навчалася в місцевому виші. Сама приїхала з сусіднього Закарпаття. Певного дня до неї без попередження приїхав колишній коханий. Що саме відбулося між ними, ніхто сказати не може. Проте нині парочка в лікарні з ножовими ранами.

Анатолій Богуш, заввідділу Івано-Франківської міської лікарні:

- Одне ножове поранення з пошкодженням грудної клітки, черевної порожнини, з пошкодженням плеврального синусу, діафрагми і печінки - це в дівчинки, в хлопця - проникаюче поранення черевної порожнини, без пошкоджень внутрішніх органів. Хлопець наніс собі поранення самостійно.

На закривавлені тіла натрапила господиня квартири. Сусіди кажуть: вона вчасно нагодилася, інакше постраждалі б померли.

Октябрина, сусідка:

- Відкриває хату, лежить на підлозі дівчина, лежить на підлозі хлоп, море крові і отакий от ножака.

Наполохана жінка одразу викликала правоохоронців та швидку. Обидвох постраждалих терміново прооперували. Стан 25-річного молодика - задовільний. Студентки - тяжкий. З прогнозами медики не поспішають. Біля палати чергують міліціянти. Журналістів, поки триває слідство, туди не пускають. Правоохоронці лише повідомили - парубок приїхав, щоб повернути кохану.

Костянтин Кулак, керівник сектору УМВС України в Івано-Франківській області:

- Він їй багато дзвонив, вона не брала трубку, тому він приїхав у місто Івано-Франківськ, дізнався, де вона проживає, і біля квартири її чекав. Почалась сварка, після чого він наніс їй ножове поранення, заніс в квартиру і наніс ножове поранення собі.

Тепер ревнивий парубок після одужання може потрапити за грати.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.