Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Кривава драма через гроші та кохання на Прикарпатті

11 червня 2013, 21:19
Дата ефіру/події: Вівторок, 11 червня 21:19

Любов зла, а іноді - сліпа й кривава. На Прикарпатті жінка позбавила життя свого співмешканця, а потім намагалася накласти руки на себе. Постраждалу врятували медики. Їй тепер загрожує тривале ув'язнення.

І любила, і вбила. В Надвірній жінка позбавила життя свого співмешканця. Коли взяла до тями, що накоїла - перерізала собі вени. Медики, яких сама ж і викликала, привезли пацієнтку до лікарні.

Юрій Васін, завідувач травматології Надвірнянської лікарні:

- У задовільному стані. Різані рани лівого передпліччя, дві рани кровоточащі. На час поступлення життю ці рани їй не загрожували.

З лікарні жінку забрали до СІЗО. Міліція вже з'ясувала причини трагедії. Чоловік утратив життя через сотню гривень.

Роман Чекмарьов, керівник Надвірнянського РВ міліції:

- Зранку вона співжителю дала 100 гривень, так як він ніде не працював, щоб він купив якісь речі додому, він не купив, а пропив ці гроші. І вечором вона купила спиртні напої, які вони разом вживали, вона вирішила згадати про цих 100 гривень, в результаті виник конфлікт, який закінчився смертю співжителя.

Сусіди кажуть - особливих зауваг до пари не було. Не бешкетники, голосно не сварилися. Хіба інколи тихо пиячили. Чоловік - безробітний, жінка працювала секретарем у місцевому навчальному закладі. Поверхом вище мешкає її мама. 

- Я є мама, говорити нічо не буду. Буде слідство, будете ви знімати.

В СІЗО затримана чекає рішення суду. За навмисне вбивство наступні десять років вона ймовірно буде за гратами.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.