Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 16 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Сумщині водій та кондуктор викинули з автобуса жінку, в якої стався інсульт

12 червня 2013, 22:46
Дата ефіру/події: Середа, 12 червня 22:46

Скандал на Сумщині: водій і кондукторка викинули з автобуса жінку, бо вважали її п'яною. Непритомна пенсіонерка лежала на зупинці в калюжі. В неї одразу вкрали всі речі, а швидку бідоласі викликали тільки за кілька годин перехожі. Постраждала чотири дні пробула в комі й померла. Бо в автобусі в неї, насправді, стався інсульт.

Зоя Василівна мала привезти до Воронежа з Шостки продукти для старенької хворої матері. Вдома на неї чекав чоловік.

Анатолій Лебідь, чоловік загиблої:

- У меня уже волнение, я вышел на дорогу на шосткинскую, таксисты ехали, я говорю: ребята, там нету аварии или ниче не случилось,  - нет, ничего. Я позвонил в скорую помощь, говорю: женщина не поступала к вам? Они говорят - не поступала, 6 часов, 7, 8.

Жінка не запізнилася на свого автобуса, але в дорозі їй стало зле. Паморочилася голова, відібрало мову, почала блювати. Пасажирка силкувалася зателефонувати рідним, та руки не слухалися, й мобілка випала.

Надія Антонівна, свідок:

- Водитель молчал, все время говорила кондукторша, что пьяная, убирай, плати за автобус.

У салоні їхали п'ятеро: жінки похилого віку та молода пара. Пенсіонерки намагалися переконати кондукторку, щоб викликала швидку, але марно: вона вперто твердила про алкоголь. На черговій зупинці суперечку перервав водій.

Надія Антонівна, свідок:

- Открывается дверь, он заскакивает в автобус, мгновенно, это мгновенно все, хватает ее подмышки и тягом тянет с автобуса. Ноги по этому, отакие ступеньки высокие, она ноги по ступеньках. Я очень жалею, что не сошла тогда, когда он ее выбросил. Он так тянул ее безжалостно, ноги бились об ступеньки, по асфальту.

Нещасна пролежала в калюжі на зупинці майже 4 години, її обікрали, але зрештою перехожі таки викликали швидку. В лікарні діагностували інсульт і коматозний стан. Кілька днів медики боролися за життя пацієнтки, але вона так і не прийшла до тями й померла.

Сергій Харчук, завідувач неврології Шосткинської районної лікарні:

- Есть такое понятие как период терапевтического окна, т.е ближайшие несколько часов таким больным должна быть оказана неотложная медицинская  помощь, промедление здесь недопустимо.

Родичі загиблої звернулися до міліції. Там розпочали кримінальне провадження за покинення людини в небезпеці - стаття передбачає до 2 років ув'язнення. Утім, підозрювані не поспішають пояснювати свою поведінку міліціянтам.

Василь Биль, керівник відділу Шосткинського РВ міліції:

- Водій не з'являється у нас зараз, вирішуємо питання застосовувати процесуальні заходи для доставки його для допиту в слідче відділення, кондуктор теж поки що ніяких показів нам не дає. Зараз вони звертаються до послуг адвокатів.

Наразі в міліції чекають на висновки судмедекспертів. А родичів померлої жінки жахає вбивча людська байдужість.

Галина Лебідь, родичка загиблої:

- Мы не можем пережить такое горе, не можем даже подумать, что среди нас есть такие люди жестокие, и безнаказанно людей уничтожают, если бы оказали помощь нашей Зое - этого бы не произошло.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Как можно перепутать пьяного и больного человека? ВЫродки, горите живьём при жизни.
Андрей 18.06.2013, 09:58 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.