Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Луганську під час пожежі загинули троє дітей та троє дорослих

18 червня 2013, 21:32
Дата ефіру/події: Вівторок, 18 червня 21:32

Згоріла ціла родина і квартиранти. У Луганську у власній оселі сьогодні вранці задихнулися чадним газом 6-ро людей. Троє з них діти - 6-ти місяців, трьох і шести років. Вцілів лише їхній 29-річний батько. Та він у реанімації - і лікарі борються за його життя.

Жінка вискочила на балкон, коли гучно затріскотіло надворі. Від того, що побачила, заніміла - приватний будинок навпроти був увесь у диму й вогні.

Марія Шинкарук, свідок:

- Когда крыша трещала, я услышала - это загорелось часов в 5 утра. Я выбежала, смотрю, уже пожарная машина стоит тут. Но оно еще больше начало гореть. Потом спасатели еще приехали, скорая.

Як прибули рятувальники, вогонь з одного будинку перекинувся на дах іншого. Рятувальники за лічені хвилини загасили полум'я й зайшли всередину помешкання. Там побачили страшну картину - сім бездиханних тіл. Зокрема, троє дитячих. Ознаки життя виявили лише в 29-річного господаря. Його терміново доправили до реанімації.

Валентина Макарук, лікар-реаніматолог:

- При поступлении состояние пацинта было критическим. Глубокая кома в результате отравления, низкое АД. Сейчас он тяжелый, но он стабильный.

Трьом дітям 6-и місяців, 3-х і 6 років допомогти вже не змогли. Від отруєння чадним газом померла їхня мати та чоловік і жінка, які винаймали тут помешкання.

Володимир Забайрачний, заступник прокурора м. Луганська:

- Причина предварительная - это курение в постели. Но это не окончательная. Сейчас проводим расследование. Данное происшествие зарегестрирова в ЕДРР по статье "нарушение правил безопасности, повлекшее смерть людей".

Правоохоронці підтвердили, що сім'я була проблемна. Батьки знай пиячили та сварилися. Їх неодноразово притягали до адміністративної відповідальності. Напередодні трагедії в оселі горланили пісень та плакали діти. За півгодини, коли все стихло, сталася трагедія. Ймовірно, хтось із дорослих не загасив недопалка.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.