Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На живця ловили повій у Харкові

19 червня 2013, 22:41
Дата ефіру/події: Середа, 19 червня 22:41

У Харкові нечуваний вилов нічних метеликів - міліція влаштувала масове полювання на повій. На нічних вулицях міста назбирали два автобуси жриць кохання. Новеньких узяли на облік, вже відомих правоохоронцям - відрядили на медичне обстеження, і всіх - оштрафували. Надання платних інтимних послуг закон вважає адміністративним порушенням.

Повій на вулицях Харкова міліція ловила "на живця". В авангарді - оперативник удає клієнта. Домовившись про "спільне дозвілля" з дівчиною на узбіччі, показує їй посвідчення й обережно, попід ручку супроводжує до автобуса.

- Здрасьте. Заходите, пожалуйста. Аккуратненько, дверь. Девочки, телефончики выключаем.

В автобусі дівчата на будь-який смак і статок: різного віку і статури, кольору очей і волосся. Усі ховають обличчя від камери. Затриманих міліція доправляє до райвідділу - для профілактичних розмов.

Олег Гринь, старший оперуповноважений ГУ МВС України в м. Харкові:

- 37 гражданок, занимающихся проституцией на территории города Харькова. Точнее - на улицах города. С данными гражданками была проведена профилактическая беседа о недопущении занятия проституцией. Решается вопрос о привлечении к админответственности, штрафу за занятие проституцией.

Професійно, як у розмові з клієнтом, міліціянтам кожна розповідає одну й ту саму історію. Продаватися змусило життя: самотня, виховує маленьких дітей, грошей не вистачає.

Марина, затримана:

- Трудное материальное положение. Маленькие дети. Нигде не работаю, потому что дети часто болеют. Если бы была альтернатива, чтобы прокормить детей, я, конечно, бы этим не занималась. Сожалею, но выхода пока у меня нет.

Світлана, затримана:

- Занимаюсь уже год. У меня, дело в том что двое детей, и не хватает денег на питание, на одежду. Я работала и на Барабашово, работала и в магазинах. У меня просто такая ситуация сложная. Мужа нет, я живу сама, детей воспитываю сама, денег не хватает. Пришлось так вот… заниматься.

- Сколько стоят ваши услуги?

- 150 гривен.

За результатами цієї облави картотека міліції поповнилася. Загалом в інформаційній базі правоохоронців Харкова сімсот повій.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Предоставление платных интимных услуг закон считает административным нарушением.
Однако бордели полиция не трогает Почему? ответ прост имеет долю.
Аноним 30.05.2017, 13:10 ответить
Комментарий удален
I'm not worhty to be in the same forum. ROTFL
Harun 26.09.2013, 08:46 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.