Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 18 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Дніпропетровську родина загиблої звинувачує міліцію у фальсифікації справи

22 червня 2013, 11:04
Дата ефіру/події: Субота, 22 червня 11:04

Завдяки втручанню журналістів Свідка міліція Дніпропетровська може опинитися в центрі скандалу. На початку червня знайшли тіло молодої жінки - загорнуте в килим, зв'язане дротом, із зашморгом на шиї. Родичі загиблої впевнені - це навмисне вбивство. А ось правоохоронці так не вважають. Мовляв, смерть настала через передозування наркотиками. 

Вже більше двох тижнів півторарічна Христина заглядає у вікна та дослухається до вхідних дверей. Маленька чекає на маму, яка вже ніколи не прийде. Ледь стримуючи сльози, бабця дівчинки згадує: життя її 23-річної доньки не завжди було безхмарним.

Вікторія Васильченко, мати загиблої:  

- Употребляла наркотики, не так часто, но были такие случаи. Вот. Потом стала на правильный путь. Она была в центре для наркозависимых людей, то бишь она вылечилась, родила ребёнка.

Того вечора в Оксани майже розрядився телефон. Та повертаючись з роботи, вона встигла подзвонити матері. Сказала - невдовзі буде, тільки зайде до крамниці. Ані вночі, ані вранці молода жінка не з'явилася. Її понівечене тіло, загорнуте в килим і зв'язане дротом, виявили за три дні. Несподівано швидко оперативники відшукали того, хто позбувся трупа. Ним виявився неодноразово засуджений наркоман. В історію, яку розповів колишній, міліція повірила одразу.

Олександр Клешня, заступник керівника Бабушкінського РВ міліції м. Дніпропетровська:

- Она пришла к нему в гости, где употребила наркотическое средство. После чего ей стало плохо и она потеряла сознание и умерла, собственно говоря. Два дня она пролежала у него дома, он боялся, после чего завернул её в ковёр и вынес недалеко от своего дома.

Мати загиблої цьому не йме віри. Каже: сліди на тілі доньки доводять - її жорстоко вбивали.

Вікторія Васильченко, мати загиблої:

- Побои были, удушье было, как я понимаю. Потому что шея была сине-фиолетовая. Щека и на спине от рёбер до поясницы были…, это не были не трупные пятна, как милиция говорит - это были побои.

Олександр Клешня, заступник керівника Бабушкінського РВ міліції м. Дніпропетровська:

- Следов насилия не было. Причина смерти - отравление веществом. Следствие склоняется к версии, что это была передозировка наркотиками. Версия убийства также рассматривается, но она не считается перспективной.

У родичів загиблої до правоохоронців чимало запитань. Якщо це передозування, куди поділися мобільний та ювелірні прикраси? Чому жіночу сумку знайшли порізаною в іншій частині міста? І нарешті, для чого з телефона матері оперативники стерли інформацію про останній дзвінок ще живої Оксани?

Іван Сень, дідусь загиблої:

- Внучка умерла не от передозировки, просто от убийства. Милиция этим не хочет заниматься.

Вікторія Васильченко, мати загиблої:

- Я обращаюсь к Генеральному прокурору Украины, к Министру внутренних дел. Я Вас очень прошу, пожалуйста, обратите внимание на работу нашей милиции Днепропетровска. Они ничего не делают. Они из умышленного убийства делают передозировку. Эти люди, которые убили, они лишили меня дочери, а ребёнка матери лишили. Я надеюсь на Вашу помощь.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Все они взяточники,а Клешня в особенности,приехал с колхоза,за пять лет в милиции на квартиру и на машину не заработаешь
мент 15.01.2015, 14:31 ответить
100% Вы правы!
гость 01.09.2017, 15:59 ответить
Клешня спортсмен, деньги заработал благодаря спорту...
Коп 14.01.2020, 15:32 ответить
Это какой такой дяденька у клешни?
мент 15.01.2015, 14:28 ответить
дело ясное,что дело темное....Родителям погибшей соболезнования
45й 04.04.2014, 03:13 ответить
Да єтат Клешня Сашка тупой и за счет дяденьки сидит тама .
калега 11.12.2013, 22:33 ответить
КАлега ты даун. Клешня Александр - професионал с Большой буквы!
Ступак 06.02.2014, 16:12 ответить
профеССионал ! Идиот ,пиши хоть без ошибок ! А кто клешня мы знаем не по наслышке ((((((
гость 01.09.2017, 16:03 ответить
Вы правы
гость 27.07.2019, 01:26 ответить
замотана в ковер,перевязана проволокой,с петлёй на шее... Смерть от передоза... мда.. Менты жгут... Значить,как в анекдоте: Топор в спине. Вердикт:застрелился...

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.