Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 14 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Севастополі свідки знешкодили грабіжника

26 червня 2013, 23:45
Дата ефіру/події: Середа, 26 червня 23:45

Швидко схопили, зв'язали і до буцегарні запроторили. Ні, не правоохоронці, а звичайні свідки зупинили пограбування обмінного пункту в Севастополі. Поки на місце їхала міліція - люд добряче відгамселив зловмисника.

Без охорони, камер спостереження, але з відчуттям захищеності. Працівники торговельного центру нині знають - у біді не залишаться. Серед білого дня стали свідками пограбування. Та ретельно спланований задум зловмисника провалився - завадили люди.

Свідок:

- Сидел на рабочем месте, пил кофе, тут услышал крики о помощи, обратил внимание, что там, где обмен валюты, происходят какие-то действия. Ну сразу же побежал на помощь.

Молодик перестрибнув незагратовану стіну обмінника, тріщав перед обличчям продавчині електрошокером і наказував лягати на підлогу.

Затриманий:

- Кассир отреагировала неадекватно, не то что неадекватно, в принципе это адекватная реакция, я думаю, она начала кричать, звать на помощь.

На тому напад і скінчився. Колеги з сусідніх крамниць наскочили на злочинця, добряче відлупцювали його, зв'язали й викликали міліцію. Особу затриманого правоохоронці з'ясували миттєво - 23-річного молодика вже судили за пограбування, дали 5 років, за взірцеву поведінку звільнили дочасно.

Затриманий:

- Да, я зарекся, что больше не буду, ну вот держался вот как-то, 3,5 года продержался после освобождения, никуда не лез, никакие компании, ну вот так вот подкосило.

Тисяча доларів боргу і заманливий обмінник, повз який на роботу йшов щодня. Ні охорони, ні камер спостереження, ні навіть грат на віконці. Так геніальний план пограбування в голові молодика й визрів. Через інтернет придбав шокера, обрав найліпший час. Не врахував лише реакції людей.

В'ячеслав Аброськин, заступник керівника УМВС України в м. Севастополі:

- Гражданам можно выразить благодарность, что они не остались в стороне от преступления, которое происходило на их глазах, оказали помощь такому же гражданину. Можно сказать им только спасибо.

Грабіжник-невдаха свою вину визнав. Просить вибачення в людей і запевняє - знову спробує не лиходіяти.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.