Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Отелло з Івано-Франківська намагався повернути кохання бійкою та стріляниною

27 червня 2013, 11:27
Дата ефіру/події: Четвер, 27 червня 11:27

І знову стрілянина. Цього разу в людному місці. В Івано-Франківську молодик поранив двох студентів на міському пляжі. Він приревнував свою колишню дівчину, котра відпочивала на березі річки в товаристві хлопців. Юнаки - в лікарні, кохана - в шоці, нападник - у міліції.

Прострілені й шоковані. Хлопці, яких зрешетили на Івано-франківському пляжі, досі не можуть прийти до тями.

Олег, постраждалий:

- Пострілів було багато. Влучили тільки два, слава богу. Ні слів, нічого, просто прибігли люди, начали бити, стріляти і все. 

Тарас Макар, постраждалий:

- Коли я побачив у нього пістолет, відчуття не з приємних. Налетіли, завалили на землю. Почали ногами копати. Я починаю тікати, але пуля доганяє. Я втік. Спочатку я навіть не замітив, що я підстрілений.

Постраждалі розповідають - сиділи, нікого не чіпали, засмагали й купалися. Аж раптом до товариства підійшов дещо знервований молодик. Він схопив їхню знайому, почав термосити й душити. Хлопці кинулися боронити дівчину, учинилася бійка. Нападникові довелося тікати. Та вже за якийсь час він повернувся з шістьома приятелями. Захисників узялися лупцювати, потім пролунали постріли.

Володимир Кривенко, травматолог: 

- В обидвох було кульове поранення нижніх кінцівок. Їм була надана допомога ургентна, було проведено первинну хірургічну обробку ран, хворі зараз почуваються добре.

Наступного дня стрільця затримали удома. Під час обшуку вилучили зброю.

Олександр Кочкін, заступник керівника Івано-Франківського МВ міліції:

- Пістолет він купив офіційно. Він був на нього зареєстрований. Просто він вніс конструктивні зміни в пістолет, що дало змогу йому стріляти резиновими патронами. Це незаконно, бо він його придбав як газовий пістолет.

Сумління нападника не мучить. Він тепер розповідає, що не зміг втримати себе в руках, коли побачив колишню в товаристві інших юнаків. Вирішив провчити всіх.

Затриманий:

- Просто люди порушили 28 статтю Конституції України, принизили мою честь та гідність, після чого я зробив кілька пострілів. Це сталося просто в стані афекту.

Тепер знавець закону відповідатиме за порушення прав інших громадян. Міліція класифікувала скоєний ним злочин як бешкет із застосування зброї. Кримінальний кодекс за таке передбачає позбавлення волі від трьох до семи років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.