Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Миколаївській області міліціонерів звинувачують у жорстокому згвалтуванні

1 липня 2013, 21:29
Дата ефіру/події: Понеділок, 1 липня 21:29

Моторошна історія збурила вихідними Миколаївську область. Там троє нелюдів жорстоко побили та зґвалтували 29-річну жінку. Своїми кривдниками постраждала назвала трьох земляків: таксиста і двох працівників місцевого райвідділку міліції. Згодом з'ясували, що один із них - племінник прокурора Заводського району Миколаєва.

29-річна Ірина вже кілька днів у нейрохірургічному відділі лікарні швидкої допомоги Миколаєва. Їй вже зробили дві операції.

Ігор Скоропад, заввідділу лікарні швидкої допомоги м. Миколаєва:

- Поступила в важкому стані, зараз стан в принципі середнього ступеня важкості. Зараз стан стабільний.

Відкриті перелами черепа, гематоми та розірвана губа - так для Ірини закінчилася нічна зустріч з трьома земляками в селищі Врадівці.

Ірина, постраждала:

- Відкривається машина: дєвушка, сідайте, ми вас підвезем. Я кажу: ні, мені недалеко, тут додому близько. Хтось сзаду схватив, просто силою схватив за руку і затянув в машину.

Нелюди відвезли жінку в лісосмугу, де жорстоко побили та зґвалтували.

Ірина, постраждала:

- Били кулаками, може, ще чимось, потому шо на голові 5 ілі 6 рєзаних ран. Зашивали мені голову. Один з них, по-моєму, Держак Євгеній, посадив мене назад і став мене насилувати. Той, шо за рулем був, Ребененко, бив мене в голову, тому шо я плакала, просила.

Нападників Ірина добре знала, двоє з них - працівники Врадівського райвідділу міліції, третій - місцевий таксист.

Ірина, постраждала:

- Це було двоє міліціонерів, Держак Євгеній і Полищук, я забула, як його звати. Це точно. А таксист за рулем - Ребененко. Точно були міліціонери, бо вони врадівські міліціонери. Я там живу, у цьому селищі. Я їх добре знаю. Я ніколи з ними не общалась, але знаю, що вони міліція.

Новина про гвалтівників у формі обурила селище. Місцеві зібралися під будівлею міліції, вимагаючи взяти нападників під варту. Міліціянта Поліщука та таксиста  Рябиненка вже схопили. Їхній спільник Дрижак - досі на волі, він стверджує: коли скоєно напад, був на робочому місці в райвідділі. У прокуратурі обласного центру підтвердили - заарештований Дмитро Поліщук є племінником прокурора Заводського району Миколаєва. І запевнили - цей факт у жодному разі не вплине на перебіг слідства.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.