Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 12 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Фанатів на столичному стадіоні розбороняв "Беркут"

8 липня 2013, 22:20
Дата ефіру/події: Понеділок, 8 липня 22:20

Бійня на футбольному матчі. Вболівальники московського Спартака і київського Динамо влаштували сутичку на НСК Олімпійському. Вгамувати розлючених молодиків вдалося беркутівцям.

У сутичці на футбольному матчі зійшлися вболівальники московського Спартака та київського Динамо. Просто під час гри кілька десятків розлючених молодиків влаштували бійню на трибуні Олімпійського. На перерві молодики взялися з'ясовувати стосунки в підтрибунних приміщеннях.

Ольга Білик, заступник керівника відділу ГУ міліції м. Києва:

- Вони розпочали кидати в бік іншої команди пляшки з водою, пластикові стакани та словесна перепалка. В результаті чого адміністрація стадіону звернулася до правоохоронців, аби припинити конфлікт.

Вгамувати вболівальників вдалося лише беркутівцям. Столичні правоохоронці запевнили: жодного бешкетника не затримали, лише повернули розбишак на місця на стадіоні.

Ольга Білик, заступник керівника відділу ГУ міліції м. Києва:

- На сьогоднішній день жодних скарг по спецлінії 102 або ж взагалі до правоохоронців щодо якихось порушень під час матчу - не надходило. Також не надходило від закладів охорони здоровя, що були якісь постраждалі під час цього матчу.

Вже по закінченню гри, пригнічені поразкою своєї команди, спартаківці спокійно розійшлися.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.