Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 5 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Страшна ДТП під Києвом

8 липня 2013, 22:32
Дата ефіру/події: Понеділок, 8 липня 22:32

Двигун - у воротах, глушник - на даху будинку. Такі наслідки трагічної ДТП в селі Старих Петрівцях, на Київщині. Там Форд на повороті злетів з дороги і врізався в кам'яного мура. Пасажир легковика загинув, водій і двоє інших його подорожніх - у лікарні.

Олександра та його сусідів розбудив страшенний гуркіт надворі. Коли наполохані мешканці села Старих Петрівців вийшли з будинків - перед очима постала моторошна картина.

Олександр, свідок:

- Услышал писк тормозов, потом похлопывание, потом удар мощный был. Потом огромнейший взрыв.

Валентина, мешканка с. Старих Петрівців:

- Розбита вся машина, всі запчасті, і труп, а под забором там ранений.

Посеред дороги стояв пошматований Форд, а довкола автівки на асфальті стогнали закривавлені четверо чоловыків. Свідки ДТП розповідають - на шаленій швидкості легковик на повороті вискочив на узбіччя. За лічені секунди некермований транспорт пролетів кількасот метрів, зніс огорожу та ворота будинку. Зупинив машину лише кам'яний мур.

- Какая скорость! Знак сбить и сюда. Если бы у него была маленькая скорость, то он бы здесь застрял.

Від удару двигун Форда перелетів через дорогу, а глушник застряг аж у даху будинку - за кілька десятків метрів від місця трагедії.

Олександр, свідок:

- Влетел двигатель ко мне в ворота. Самое интересное - след полета двигателя. Двигатель перелетел через дорогу. Увидел, что разбита солнечная батарея.

Зіткнення з кам'яним муром стало фатальним для пасажира легковика. Водія та ще двох чоловіків ушпиталили з тяжкими травмами голови й численними переламами. Лікарі намагаються врятувати їм життя. Водночас правоохоронці вивчають обставини трагічної ДТП.

Юрій Маральов, керівник сектору УДАІ Київської області:

- Проводяться слідчі дії, встановлюються причини, по яких сталася ДТП. По ходу проведення слідчих дій уже більш детально ми будемо знати, по якій причині сталася така подія.

Місцеві називають це перехрестя аномальною зоною, бо аварії тут не рідкість.

Генадій, мешканець с. Старих Петрівців:

- У сусіда 2 раза машина була в заборі. Бабцю їхню припічатав до забора. Витягували мертву з-під машини. Тут на перекрьосткі дитя 11 років на велосипеді розмазали по асфальту.

- От і поєздка. Поездка на тот свет. Туда спішить ніколи не надо. Там очереді нема.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.