Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 12 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Тернополі нетверезий водій поліз у бійку з ДАІвцями

9 липня 2013, 22:08
Дата ефіру/події: Вівторок, 9 липня 22:08

Тернопільські ДАІвці відлупцювали водія. З такою заявою на правоохоронців звернувся 28-річний мешканець Козівського району. Медики зафіксували в молодика численні забиття. Обласна прокуратура почала розслідування проти інспекторів. Ті, своєю чергою, твердять - кермувальник і його пасажири були п'яні, поводилися агресивно. А синців незговірний водій наставив собі сам.

О п'ятій ранку патруль ДАІ зупиняє легковика. У салоні молоде товариство. Усі дуже веселі. Інспектори пропонують кермувальникові пройти тест на алкоголь.

Василь Барановський, керівник сектору УДАІ в Тернопільській області:

- Даному водієві було запропоновано проїхати в медичний заклад та пройти медосвідчення на визначення стану алкогольного сп'яніння.  Дана пропозиція обурила пасажира даного транспортного засобу. На що він почав перешкоджати працівникам державтоінспекції в доставлені водія в медичний заклад.

Сідати до службового автомобіля напівоголений кермувальник не бажав. Марно двоє правоохоронців намагалися втримати порушника в салоні.

- Хлопці, ні за що забираєте… Скільки вам людей знімає, усі бачили за що.

Друга спроба - занести водія до авта. Вже без обережності й естетики. На кадрах, що їх зафільмували самі пасажири скандального транспорту, видно, як вони відштовхують правоохоронців і змушують їх відступити. Врешті інспектори ні з чим поїхали геть. Подалися до райвідділку, а невловимі порушники - до лікарні, фіксувати численні забиття. Медики їх зареєстрували, а заразом - алкогольне сп'яніння кермувальника та його пасажира-захисника.

Василь Барановський, керівник сектору УДАІ в Тернопільській області:

- Даний водій був дійсно в стані алкогольного сп'яніння, про що свідчить акт медичного освідчення, та на водія був складений протокол про адміністративні правопорушення за кермування транспортним засобом у нетверезому стані.

Того самого дня кермувальник написав заяву про побиття ДАІвцями. Прокуратура розпочала розслідування стосовно дій правоохоронців. Якщо вину інспекторів доведуть, їм може загрожувати до 8 років за гратами.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.