Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Допоможіть врятувати життя юного героя

11 липня 2013, 20:33
Дата ефіру/події: Четвер, 11 липня 20:33

Збіг обставин чи примхи долі? Хлопчик, що минулого літа врятував життя двох маленьких дівчаток, зараз сам потребує допомоги небайдужих людей. Днями він потрапив під колеса п'яного водія.

Торік про подвиг двох 14-річних школярів з Київщини дізналася вся країна. Хлопчаки, ризикуючи власним життям, пірнули у воду, аби врятувати двох маленьких дівчаток, які тонули.

Василь, рятівник:

- Підпливаю, вони почали захлинатися водой. Підплив і забрав одну, і Ярослав другу. Вони, бідні, аж плакали. Їм страшно сильно було.

Та доля одного з героїв повернулася так, що тепер йому самому потрібна допомога. У нічній аварії Василь Дмитренко потрапив під колеса легковика. Коли його приятель почув страшну звістку - одразу помчав на допомогу другові.

Ярослав Клевицький, приятель постраждалого:

- Він був у дуже тяжкому стані, весь в крові, було жалко.

За життя збитого хлопчика борються білоцерківські лікарі.

Роман Чорний, анестезіолог Білоцерківської міської лікарні:

- Перелом основания свода черепа, тяжелый ушиб головного мозга, перелом ребер справа, слева, грудная травма, перелом бедра справа и голени справа. На данный момент состояние стабильно тяжелое, проводится дальнейшая интенсивная терапия.

Коли про травмування Василя почула бабуся однієї з врятованих дівчаток - заклякла на місці. Каже: допомагатиме, чим зможе.

Марія Грабовська, бабуся врятованої дівчинки:

- Щоб йому дав господь, щоб воно пройшло і воно вичухалось і щоб воно вже не мало такого горя більше, доки воно буде жить.

Сумна новина про трагедію миттю облетіла всю Київщину.

Андрій Немна, керівник Білоцерківської райдержадміністрації:

- Діти у нас взагалі на такому на особливому контролі, тому і особливо коли попадають такі важкі ситуації, тому іде спілкування з головним лікарем, з батьками, яка необхідна допомога.

Правоохоронці затримали порушника на місці ДТП. Він вини не заперечує.

Андрій Семеренко, керівник сектору Білоцерківського МВ міліції:

- Порушено по даному факту кримінальне провадження. Всі крапки у даній справі поставить слідство.

 Тим часом люди збирають гроші на одужання Василя. Кожен день лікування коштує батькам хлопчика від двох до п'яти тисяч гривень. Тож просимо всіх небайдужих допомогти врятувати життя юного героя. 

Дарина, врятована дівчинка:

- Хай виздоравлює, приїжджає.

 


Номер картки Приватбанка мами Наталі - 6762 4683 3718 3150

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Не верно указан номер карточки получателя, не могу переслать деньги. Проверьте, тот ли номер вы ввели? или оставьте моб. телефон
Лена 12.07.2013, 13:38 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.