Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 24 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Неподалік Луцька працював бордель під виглядом сауни

11 липня 2013, 22:59
Дата ефіру/події: Четвер, 11 липня 22:59

Не лише попаритися, а й отримати інтимні послуги можна було донедавна в сауні неподалік Луцька. Незаконний бізнес заснувала повія зі стажем. Першу скрипку у схемі грали адміністратори, які пропонували клієнтам жриць кохання. Так тривало понад півроку.

- Прийшов хлопець. Каже, чи можна замовити дівчину? Кажу - на, говори сам, договорюйся. І все…

Ось так працівник сауни розповідає про свою роль у процесі, який має кримінальну назву - звідництво. Якщо зустріч відбудеться і спраглий до інтиму клієнт буде задоволений, Микола покладе до кишені щонайменше 50 гривень. А ось його дружина -  адміністраторка - значно більше. За дозвіл на любощі - плати кілька сотень.

- Наприклад, беремо банкноту серії ЄЧ 0834943, світіть лампою, будь ласка. Бачите, написано слово "сутенер"? То ваші гроші чи чиї ? Як так сталося?

- Слухайте, Марія, це твій гаманець?

Вже за кілька годин частину суми жінка мала передати головній організаторці незаконного бізнесу - 38-річній Ірині. Жриця кохання до сауни їздить зі своїми підопічними.

Ірина, підозрювана:

- Які послуги надаєте?

- А Вам треба?

- Ні, я вас просто запитою, можете не відповідати.

- 500 гривень година, приходьте, будь ласка, завжди Вас обслужимо. 

Дохід підприємливій лучанці давали четверо дівчат. Усі, головно, з проблемних родин. Вік - до 30 років. Кажуть, стати повіями їх змусила матеріальна скрута.

Альбіна, повія:

- Я вчилася в інтернаті. А приїхала з інтернату, то мені не було куди йти: дому не було, мама бомжувала. Батько ж найшов другу сім'ю. Мені треба було за щось жити. Я ж на вулиці не буду. От і пішла туди.

Секспослуги декотрі зі жриць кохання надавали, навіть коли були на восьмому місяці вагітності. Окрім нічних метеликів, правоохоронці затримали інших учасників бізнесу.

Олександр Терещук, керівник УМВС України у Волинській області:

- Затримані організатор, водій-перевізник, затриманий охоронець. Повії, які надавали послуги. Вилучено автомобіль, телефони, гроші під час проведення обшуків.

Нині за фактом звідництва розпочате досудове розслідування.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.