Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 22 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Тернопільщині чоловік забив до смерті сина співмешканки

17 липня 2013, 00:36
Дата ефіру/події: Середа, 17 липня 00:36

Дворічну дитину забив до смерті 32-річний чоловік на Тернопільщині. Через п'яні ревнощі він посварився зі співмешканкою, а власну лють вимістив на невинному маляті. Гамселив хлопчика, доки той не помер.

Безлад у прокуреній хаті, а на ліжку під вікном - посиніле дитяче тільце. Саме таку картину застали викликані тамтешніми хазяями правоохоронці.

Інна Вівчар, старший слідчий УМВС України в Тернопільській області:

- Смерть дитини настала внаслідок черепно-мозкової травми, переломів склепіння та основи черепа, крововиливів у речовину та під речовину головного мозку з частковою руйнацією головного мозку.

Згорьована пара повідомила - затрималися допізна у гостях. А як прийшли додому - отетеріли. Хто ж так познущався з іхнього дворічного синочка? Особливо побивався 32-річний вітчим. Та чоловікові ридання не завадили міліції поцікавитися його особою.

Юрій Ковальчук, заступник керівника управління УМВС України в Тернопільській області:

- Раніше він судимий за тяжкі злочини - зґвалтування неприроднім способом і буквально 9 місяців тому він звільнився з місць позбавлення волі.

Не минуло й години, як колишній тюряжник розповів моторошну правду. Мовляв, через ревнощі посварився зі співмешканкою і вирішив провчити кохану кулаками.

Юрій Ковальчук, заступник керівника управління УМВС України в Тернопільській області:

- Вона взяла дитину на руки, щоб він раптом її не вдарив, стала захищати. Не зважаючи на це, він став наносити удари і по жінці, і по дитині. Після цього вихопив дитину, кинув на ліжко і став наносити численні удари по тілу дитинки, внаслідок чого дитина і померла.

Тепер підозрюваний під вартою і спілкується зі слідчими. Як сталося, що підняв руку на маля, достеменно пояснити не може. Нелюдові світить десять років тюрми.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Таку тварюку треба також забити до смерті, він нелюд і на людське ставлення не заслуговує.... Я б його в клітку до диких звірів кинула... А ви 10 років... За смерть дитини - довічне- як мінімум... і що то за мама що на алкаша дитину лишила...
Юля 27.07.2013, 13:15 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.