Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Дніпродзержинську викрили банду грабіжників та вбивць

19 липня 2013, 23:13
Дата ефіру/події: П’ятниця, 19 липня 23:13

За життя він працював заради порятунку інших, а загинув від рук вуличних грабіжників. У Дніпродзержинську розкрили вбивство 53-річного пенсіонера, підполковника у відставці Володимира Стрекозова. Двом затриманим, окрім зухвалого злочину, інкримінують ще два десятки пограбувань.

Закривавленого непритомного пенсіонера удосвіта на вулиці Бойка знайшли місцеві мешканці. Сталося це наприкінці червня. Одразу ж викликали швидку та міліцію. Вже по обіді чоловік від отриманих травм помер у лікарні. Загиблим виявився 53-річний підполковник запасу Володимир Стрекозов, у минулому один з керівників відділу МНС Дніпродзержинська. Позаяк у нього зникли особисті речі, оперативники припустили: зухвалі дії невідомих мали корисливий мотив.

- Завладели его имуществом: ключами от квартиры, деньгами и мобильным телефоном.

За два тижні правоохоронці вийшли на слід зловмисників. Ними виявилися двоє 22-річних молодиків. У поле зору міліції вони ніколи не потрапляли. Однак вже доведено: на карбі кримінального дуету окрім вбивства ще два десятки пограбувань.

Роман Кравцов, керівник Дніпродзержинського МУ міліції:

- Молодые люди, физически развитые, высокого роста, без каких-либо изъянов. Просто с постоянным желанием комфортного времяпровождения.

А для цього потрібні були гроші. От і грабували. Про те, що одна з жертв померла, бандюги дізналися після затримання. Запевняють: наміру вбивати не мали.

Затриманий:

- Гуляли, просто дурачились, по пьянке наверное. И никого я не убивал. То есть толкнул человека, упал он, ударился головой об асфальт, я думаю так. Что потом было, не знаю. Убежал.

Під час пограбувань зловмисники забирали у жертв не тільки цінності, а й документи. Через кілька місяців після злочину паспорти, пенсійні та інші посвідчення лиходії продавали через знайомих таксистів.

Роман Кравцов, керівник Дніпродзержинського МУ міліції:

- Выходили на потерпевших под разными предлогами, для того, чтобы за вознаграждение вернуть похищенные у них вещи.

Убивство пенсіонера та низку пограбувань об'єднали в одне кримінальне провадження. Зловмисникам світить до 15 років позбавлення волі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Убийцы после многолетнего суда получили минимальный срок и по видимому уже на свободе.Их имена: Авраменко Дмитрий, Корховой Евгений.Был и третий Магурский Антон, но у него кто-то в МВД и сразу "отмазали".
Почему-то умалчивают, что убили не просто пенсионера, а священника. Несчастная страна, где такое происходит.
А о том, что палками пять раз ударили,и рабили череп так, что лучшие реаниматологи Днепропетровска не смогли его собрать не слова не сказано...
Юлия 19.07.2013, 23:30 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.