Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Останніми днями під Одесою багато стріляють

24 липня 2013, 23:13
Дата ефіру/події: Середа, 24 липня 23:13

Три перестрілки за кілька днів. На Одещіні мода на з'ясування стосунків за допомогою зброї. В Іллічівську молодий хлопець мало не розстріляв натовп перед нічним клубом, а на трасі Одеса-Київ водій відкрив вогонь по іншому авто просто на ходу.

Траса Одеса-Київ. Легковик підрізав мікроавтобус. Водій останнього реагує миттєво: стріляє у винуватця через відкрите вікно. Та влучити не вдалося, то ж чоловік кидається в погоню. Наздогнав автівку, зробив ще кілька пострілів і втік. Стрілянину зафіксував реєстратор іншої машини. В міліції кажуть - інцидент перевіряють. Але з заявою до правоохоронних органів власник обстріляного автомобіля не звернувся, тож людину з пістолетом навряд чи знайдуть.

Стріляли і в самій Одесі, на четвертій станціїї Великого Фонтана. Свідки бачили, як на вулиці чубляться двоє чоловіків.

Костянтин, свідок:

- Один из них достал пистолет, прицелился и выстрелил другому в спину. Они побежали дальше и вдалеке мы услышали еще один выстрел.

Чим скінчилося все, невідомо. До правоохоронців знов-таки ніхто не звертався, тож вони лише знизують плечима.

А ось в Іллічівську збройний напад стався просто на очах у міліціянтів. Під час рейду нічними клубами інспектор у справах дітей побачила страшну картину.

Лідія Цветкова, керівник кримінальної міліції у справах дітей Іллічівського МВ міліції:

- Молодой человек вышел из машины и неожиданно для нас начал производить выстрелы. Он с возгласами: лежать, убью! вел себя неадекватно. Выстрелы были в воздух направлены. Но это только благодаря тому, что один из его друзей удерживал его руку и направлял ее в воздух.

Біля популярного пляжного клубу о першій ночі було багато людей. Трагедії уникнули дивом. Двадцятидворічний чоловік встиг пальнути з пістолета ще кілька разів, перш ніж до нього кинулася охорона клубу. Приборкували стрільця семеро правоохоронців.

Олександр Маринос, співробітник Іллічівського МВ міліції:

- Агрессивный. Он вообще невменяемый был. Даже не под алкоголем. А там может быть и наркотики, таблетки какие-то. Потому что он не понимал, где находится.

Що саме вживав чоловік, достеменно встановити не вдалося. Адже здавати аналізи на наявність в крові та сечі алкоголю і наркотиків затриманий відмовився. Пізніше він підтвердив - пиячив, починаючи з обіду. Після цього з друзями і з пістолетом поїхав на гулянку. І хоча його дії загрожували життю багатьох людей, Іллічівський міський суд відпустив стрільця.

Микола Кравченко, керівник Іллічівського МВ міліції:

- Данное лицо привлекается к криминальной ответственности. Следователем была избрана мера пресечения: Содержание под стражей. Материалы на арест были направлены в суд. На сегодняшний день данное лицо отпущено. С нами согласованы мероприятия с прокуратурой. Они будут подавать аппеляцию. И я так думаю, что данное лицо постигнет законное решение.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
а чотам пускай стреляет дальшэ абонемень судье проплачен все можно !
леха 25.07.2013, 00:29 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.