Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 23 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У ДТП на Луганщині загинули міліціянти

26 липня 2013, 22:01
Дата ефіру/події: П’ятниця, 26 липня 22:01

У ДТП на Луганщині загинули четверо осіб. Двоє з них - міліціянти. Сталося це на трасі неподалік Слов'яно-Сербська. Правоохоронці поверталися з оперативно-слідчих дій, коли в їхню автівку влетіла дев'ятка. У м'ясорубці на дорозі вижив лише водій міліційного автомобіля. Він у реанімації.

Євген Соломін, кореспондент:

- За однією з версій, міліціонери на службовій дев'ятці поверталися з завдання. На цьому місці їм назустріч вискочила інша дев'ятка. Зіткнення намагалися уникнути, але не вдалося.

Удар прийшовся у бік авта правоохоронців. Машини спалахнули. Удар був такої сили, що двоє охоронців ладу та водій і пасажир з іншого втомобіля загинули на місці. Вижити пощастило лише кермувальнику стражів порядку.

Олексій Смирнов, прокурор Слов'яносербського району:

- Рятувальники прибули на місце. Був срізаний дах автомобіля, особу, яку вижила каретою швидкою  доправили в Словяносербську РТМО дуже у важкому стані. Після цього особу було доставлено в обласну лікарню.

В міліції підтвердили, що в авті правоохоронців був заступник керівника обласного відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків та представник цього ж департаменту з Міністерства внутрішніх справ. Вони брали участь в оперативно-слідчих діях. Цього дня саме виявили засіяне коноплями поле.

Тетяна Погукай, керівник відділу ГУ МВС України в Луганській області:

- По предварительной информации водитель автомобіля ВАЗ 2109 в нарушении ПДД выехал на полосу встречного движения и произошло столкновение с автомобилем, в котором ехали работники милиции. В результате два сотрудника милиции погибли. Водитель и пассажир другого автомобиля тоже погибли.

Експерти припускають, причиною аварії стало те, що дев'ятка почала розвертатися перед міліційною автівкою. На слизькій дорозі машину закрутило. Правоохоронці гальмували, але удару уникнути не вдалося. Чи так було насправдіз'ясовуватимуть слідчі прокуратури.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
В тот день менты ездили дань собирать со своих подчиненных, а потом заехали в кафе, расположенное на этом перекрестке в 20 метрах. Выезжая со второстепенной дороги не пропустили ВАЗ-2109, который им и влупил в бок. Поэтому водитель выжил. На фоне убийств и изнасилований работниками милиции, факт убийства в ДТП было как всегда укрыто.
ВАСЯ 02.08.2013, 10:39 ответить
Ну правильно ребят легче сделать крайними, нежели признать этих оборотней в погонах виновными...((((((((((9
***** 02.08.2013, 11:40 ответить
Славяносербск пишется одним словом умники! А по поводу этого места, там всегда скользкая дорога. Не одна машина там уже разбита и в кювет выброшена!
Алексей 31.07.2013, 10:56 ответить
Сомневаюсь, что выяснят...
*** 29.07.2013, 23:02 ответить
земля під ними горит як іх народ ненавидит безкарність породжуе зло ніхто не понесе відповідальність але прийде час шнурок на шию так буде гуманно і надійно

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.