Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 8 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Огляд ДТП за вихідні

29 липня 2013, 22:33
Дата ефіру/події: Понеділок, 29 липня 22:33

Не розминулися автівки в різних регіонах України. У Києві Мазда, не гальмуючи, вдарила Міцубіші, а в Криму в аварію потрапили легковик і мінівен - постраждали дев'ятеро людей.

Аварія на майже порожній трасі у столиці. Два кросовери зіткнулися на Набережному шосе приблизно об одинадцятій ночі. Міцубіші рухалася дорогою, раптом у неї на швидкості врізалася Мазда. Від страшного удару автівки розлетілися врізнобіч. Кермувальниця японця шокована, каже, їхала шістдесят кілометрів за годину.

- Да, по средней, не по левой, а по средней, потому что левая скоростная, думаю, пусть они себе летят, у меня свое - 60 км. Я еду ровненько и думаю - дорога свободная, как хорошо, машин много нет. Еду, еду… Слышу свист тормозов страшнейший. И в меня въезжают, я сначала не поняла, что происходит. Вообще сильный удар, я аж подпрыгнула вместе с машиной сюда в отбойник.

Свідки аварії кажуть, кермувальник Мазди й пасажир були напідпитку та ще й летіли дорогою, як скажені.

Свідок:

- Парни вышли явно в состоянии алкогольного опьянения и начали скрывать, как-то придумывать какие-то версии, отмазки, что вот произошло по ихнему мнению.

***
Ще один також летів дорогою. Так кажуть свідки про Мерседеса, який спричинив аварію у столиці. Німець мчав з боку Московського проспекту в напрямку бульвару Перова. Раптом наскочив на Деу Нексію, яка їхала попереду. Від удару її відкинуло праворуч просто на Таврію. Травмовані у двох автівках не встигли отямитися, як водій Мерседеса вибрався з машини, зняв з неї номери і зник. У ДТП постраждали троє людей, одну з ушкоджених - із Деу - ушпиталили з травмою голови.  

***
А у Криму внаслідок зіткнення травмовано аж дев'ятьох людей. Аварія сталася серед білого дня на трасі Севастопіль - Ялта. Фольксваген, яким кермував 21-річний ялтинець, зненацька вискочив на зустрічну, де на повній швидкості врізався в мінівена Мерседес Віто. Сила удару була такою, що в обох машинах дуже понівечені капоти, а легковика відкинуло на тротуар. На щастя, пішоходи не постраждали.

Марія Нестеренко, керівник сектору УДАІ у Криму:

- В результате столкновения травмы различной степени тяжести получили оба водителя и 7 пассажиров "Мерседеса", среди которых есть граждане Украины и России. Всем пострадавшим оказана медицинская помощь. По факту ДТП проводится проверка, по результатам которой будут установлены причины и виновник аварии.

***
Масштабна аварія й неподалік Запоріжжя. На Донецькому шосе зіткнулися Деу, Хюндай і Таврія. Перша машина почала обгін смугою зустрічного руху. Там саме рухався кореєць. Унаслідок зіткнення, на Хюндая наскочив ЗАЗ, що їхав позаду.

Олег Старовойт, співробітник ВДАІ м. Запоріжжя:

- В результате ДТП водитель автомобиля Нексия и три пассажира Хюндая были доставлены в пятую горбольницу с телесными повреждениями средней тяжести. На данный момент материалы ДТП собраны, причины выясняет следствие.

Інспектори кажуть: ДТП сталася через порушення правил дорожнього руху: водій Деу не дотримувався безпечного інтервалу під час маневрування, а кермувальник Таврії - швидкості.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Ищу свидетелей по ДТП 27.07.2013 на Ватутина 8( Мерседес,Део,Таврия) звоните по номеру 8 063 870 80 86

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.