Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Дитина в комі потребує допомоги

6 серпня 2013, 21:56
Дата ефіру/події: Вівторок, 6 серпня 21:56

Нелюдський вчинок - на Одещині: шістнадцятирічна дівчина і на три роки старший приятель намагалися вбити одинадцятирічну дитину. Мала випадково побачила наречену свого брата з коханцем. І щоби змусити дівчинку замовкнути, її придушили дротом у лісосмузі. Тепер Таня потребує допомоги небайдужих людей. Вона в реанімації у стані коми.

Того дня 11-річна Тетянка разом із шістнадцятирічною нареченою свого старшого брата пасла корів. Худобу пригнали до села пізніше, ніж зазвичай: приблизно о дев'ятій вечора. Проте додому повернулася тільки старша дівчина.

Олена Мунтяну, мати постраждалої:

- Ми на том месте стали кружлять. Не знаю. Чомусь мені те місто. Хвилин 20 кружляли - застогнала вона. Виявилось, що ми кружляли рядом з нею. Она лежала просто без сознания.

Федір Булат, батько постраждалої:

- А я тут кричал: Танечка, не умирай, пожалуйста. Потом Виталик взял ее на руках и вынес.

Тетянку одразу відвезли до районної лікарні. Вона ще дихала. Та за добу дівчинку доправили до Одеси й під'єднали до апарата штучної вентіляції легенів. Дитина зайшла у стан коми.

Ольга Тимчишина, лікар реанімації Одеської обласної клінічної лікарні:

- Состояние остается тяжелым. Есть некоторые положительніе сдвиги, но не очень значительные. Состояние остается тяжелым. Кома 2 сохраняется.

Тим часом міліція шукала тих, хто позбиткувався з малої. Дуже швидко вдалося поновити картину нелюдського злочину. За тиждень до того старший брат Тетяни привів додому наречену. Родина прийняла дівчину. Проте ніхто не знав - юнка потай зустрічалася з іншим, дев'ятнадцятирічним мешканцем сусіднього села. Мала й стала жертвою їхнього кохання.

Юрій Присуха, в.о. керівника Роздільнянського РВ міліції:

- Ця 11-річна дівчина застала співмешканку свого брата з другим хлопцем. Після чого сказала, що розповіде все брату. Хлопець дігнав дівчину, повалив її на землю. А 16-річна співмешканка брата почала її душити дротом.

Щоб заплутати сліди, коханці розірвали на непритомній малій спідницю та зняли з неї білизну. На щастя, дівчинка вижила.

Віталій Мунтяну, брат постраждалої:

- Вони її не додушили. Свіже повітря, і вона задихала. Мама їх напугала і вони втекли. А в них були намериния задушити і закинути в колодец.

Тепер маленьке село у стані шоку. Підозрюваних затримали. За спробу вбивства дитини їм загрожує найвища кара - довічне ув'язнення. Проте людям цього мало.

- Невозможно. Слов нема. Убивати нужно, просто убивать. Казнить. Вона ж прийшла в хату, її накормили, приютили, дали кусок хлібу. Вона замуж зібралася виходити.

Поки ж місцеві збирають кошти на лікування Тані. Кожний день у реанімаціїї коштує родині, в якій семеро дітей, півтори - дві тисячі гривень. Тож будь-яка допомога не буде зайвою.

Олена Павлюк, односелиця постраждалої:

- Очень хорошая девочка. Просто спокойно не можно говорить. Помогите, люди добрые, кто сколько может.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.