Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 9 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Як працює зворотній зв'язок з МВС

13 серпня 2013, 23:44
Дата ефіру/події: Вівторок, 13 серпня 23:44

У Києві незадоволена бездіяльністю правоохоронців Подільського райуправління міліції жінка вирішила поскаржитися в МВС. Уже за кілька годин їй подзвонив дільничний з претензіями, мовляв, чого це вона звернулася не до нього. Як працює гаряча лінія міністерства, та якою має бути реакція на скаргу?

Мешканці цього будинку на проспекті Правди систематично стають жертвами квартирних крадіїв.

- На пятом этаже обокрали вот недавно, теперь на третьем этаже.

- Это уже не первый раз, вы знаете, потому что здесь алкоголиков много.

Мешканців ось цієї квартири обібрали двічі. Востаннє - два тижні тому. Люди обурені: злочинці не бояться, що їх шукатимуть. Тому знову і знову приходять у будинок. Тож Юлія вирішила поскаржитися на бездіяльність працівників Подільського райуправління міліції на гарячу лінію МВС. У жінки запитали всі її особисті дані, а вже за кілька годин їй подзвонили з того самого райуправління. І той дільничий, котрий обслуговує будинок з обікраденими квартирами.

- Каже: ви на нас скаржилися, на що ви скаржилися? Я кажу: я скаржилася на вашу бездіяльність. А в чому полягає наша бездіяльність? Я кажу - у ряді пограбувань, яке проходить в одному тому самому будинку, але абсолютно не ведеться ніяка робота. А чому ви до нас не звернулися?

За кілька днів жінці зателефонували начебто з кадрового відділу міліції з вимогою прийти і дати роз'яснення. 

- Я кажу - я всі роз'яснення, коли давала скаргу, я всі роз'яснення дала, я більше нікуди їхати і ніяких роз'яснень давати не буду. Я знаю, що таке, коли людина потрапляє в міліцію. Я кажу: я тепер чекаю, я дала свою адресу, я дала свій телефон, я дала всі свої дані, я чекаю від вас письмової відповіді, що в цьому напрямку зроблено.

Чому замість скласти звіт про виконану роботу працівники Подільського райуправління дзвонять жінці з претензіями, не розуміють навіть у МВС. Схема роботи зі скаргами така:

Сергій Бурлаков, керівник управління МВС України:

- Если поступает жалоба на действия сотрудников милиции, она в обязательном порядке регистрируется, но человек, который обращается, должен понимать, что он должен назвать свою фамилию, имя, адрес проживания, ну и естественно суть вопроса. Тогда это обращение будет рассмариваться согласно закона об обращениях граждан.

На вимогу скаржника йому мають надати офіційну письмову відповідь.

Сергій Бурлаков, керівник управління МВС України:

- Если человек, на которого пожаловались, звонит с претензией, это железный повод для заявителя обратиться еще раз на нашу горячую линию, обратится в МВД с этой информацией, и мы примем соотвествующие меры.

На офіційний запит Свідка про кількість обкрадених квартир на проспекті Правди 68б та проведену правоохоронцями Подільського райуправління міліції роботу - жодної відповіді ми, як і героїня сюжету, не отримали.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Я вражений Вашими трансляціями. Ви звинувачуєте продавців у неякісних товарах, але забули що продавець це проміжна ланка від виробника до споживача. А виробника нагнути СЛАБО!!! Бо і Вас нагнуть? Сцикуни...
Олег 24.03.2020, 18:55 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.