Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Луцьку рецидивіст згвалтував та порізав жінку

15 серпня 2013, 01:00
Дата ефіру/події: Четвер, 15 серпня 01:00

З неволі - в неволю. Чоловік, який щойно вийшов із в'язниці, позбиткувався з 34-річної лучанки. Спочатку згвалтував жінку, а потім ножем, якого завжди носив у кишені, завдав їй 10 ударів.

Його затримали оперативно - за кілька годин по злочині. Підозрюваному 29 років, і майже половину з них він просидів за гратами.

Олександр Терещук, керівник УМВС України у Волинській області:

- Раніше судимий за статтею 185 - крадіжка, судимий за грабунок - стаття 186, судимий за розбійний напад - стаття 187. Півтора місяця тому звільнився із місць позбавлення волі, сам уродженець Рожищенського району.  

Повертаючись опівночі додому, підпилий молодик запримітив самотню пані. Вона хотіла щось придбати в нічному кіоску. Запропонував їй хильнути пива. Жінка погодилася. Та коли парочка опинилася на пустирі, де жодного перехожого, почався конфлікт.

Василь Марчишак, керівник Луцького МВ міліції:

- А саме - зґвалтування. Після чого були нанесені ножові поранення. Як він заявив, хотів її позбавити життя з метою приховування злочину. Також потім він заволодів її двома мобільними телефонами і сумочкою.

Постраждала вижила. До тями прийшла вже за хвилин сорок. Долаючи страх і знемагаючи від болю, дісталася під'їзду багатоповерхівки. Почала кричати - люди викликали міліцію і швидку.

Руслан Мельник, анестезіолог Луцької міської клінічної лікарні:

- Потерпіла з множинними різаними ранами обличчя, шиї, тулуба. Яка була прооперована, надана уся необхідна допомога. Зараз проводиться післяопераційна терапія, вона перебуває у відділенні анестезіології. Стан - тяжкий.

Кривдника молодиці міліція шукала три години. З прикметами допомогла продавчиня, в якої парочка купувала алкоголь. Нині гвалтівник в ізоляторі й кається: мовляв, не знає, що на нього найшло.

Анатолій, підозрюваний:

- Сели, попили пива, пообщались, и я ей взял заломил руку и потянул в сторону школы. И там это все началось…

- А для чого ви її порізали?

- Не знаю. Не могу этого сказать. Что-то в голову зашло - я ничего не контролировал.

Молодик відповідатиме одразу за чотирма статтями кримінального кодексу. Назад до в'язниці, з якої вийшов лише півтора місяця тому, нелюд повеернеться щонайменше років на десять.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.