Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 24 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Львівщині чотири місяці тому загадково зникла дівчина

15 серпня 2013, 01:15
Дата ефіру/події: Четвер, 15 серпня 01:15

Відзначала день народження в подруги й не повернулася. Минуло вже 4 місяці відтоді, як у містечку Стриї зникла 18-річна Надія Савчук. Вранці вона вийшла з будинку приятельки. До дому дівчині залишалося  якихось 200 метрів. Батьки впевнені - товариство, в якому відпочивала їхня донька, щось знає, та приховує.

Востаннє пані Галина бачила доньку 13 квітня - дівчина збиралася на день народження. Додому мала повернутися опівночі. Коли до третьої ночі не прийшла - мати подзвонила їй. Настя сказала, що ще спілкується з подругами. А вдосвіта її телефон уже не відповідав.

Галина Савчук, мати зниклої:

- Я думаю, що нашу доньку викрали. Я, як кажуть, сто процентів знаю, що вона нікуди не поїхала сама, бо тому що вона мала при собі тільки телефон і ключі від хати, всьо, більше нічого.

Батьки Наді звернулися до міліції, проте розпочали й своє розслідування. Рідні з'ясували - тієї ночі донька відпочивала в товаристві з дев'ятьох осіб. Спочатку у квартирі, а потім у готельному номері. Правоохоронцям друзі розповіли: були дуже п'яні, нічого не пам'ятають. Утім батько зниклої вважає, що брешуть.

Сергій Савчук, батько зниклої:

- Скрывают то, знати, куда-то дели мою дочь, все. Я думаю, что они ее куда-то сдали. Люди говорят, что какой-то парень или кто посадил ее в машину. Или сама села, или помог сесть в машину. Сам в машину не сел.

Правоохоронці перевірили всі лісосмуги, підвали та горища. Водолази обшукали річку Стрий - усе марно. У міліції розглядали три версії зникнення дівчини.

Остап Попович, в.о. керівника Стрийського МВ міліції:

- Одна з них - це було самогубство. Навіть таку версію ми також відпрацьовували. Була версія, що донька можливо посварилась з батьками і десь вирішила розпочати нове своє життя, без батьків. Ну, звичайно, відпрацьовувалася версія про можливе вбивство особи.

Журналістам Свідка вдалося поспілкуватися з двома учасниками тих нічних посиденьок. Друзі дівчини запевняють: вони не знають, що могло статися.

Борис, приятель зниклої:

- Когда я вышел из комнаты, я встретил Надю в коридоре, она одевалась. Спросил: куда ты идешь? Она говорит: иду домой.

Людмила, подруга зниклої:

- Тут потеряться некуда, даже если бы кто-то и хотел похитить, все равно она б кричала, сопротивлялась, мы б слышали. Остается только одна версия - може, действительно с кем то созвонилась и решила встретиться на 5 минут, а что дальше...

Батьки вірять, що їхня донька жива, тож звертаються по допомогу до глядачів. Якщо ви стали випадковими свідками подій того квітневого ранку, або ж знаєте місцеперебування Надії - телефонуйте 102.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.