Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 31 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Миронівці грабіжники вбили пенсіонера, а його дружину залишили вмирати

23 серпня 2013, 22:59
Дата ефіру/події: П’ятниця, 23 серпня 22:59

Людське життя ціною 10 тисяч доларів. У Миронівці, на Київщині, злочинці вдерлися до квартири пенсіонерів. Спочатку зарізали господаря, далі взялися калічити його дружину. Хотіли грошей.

Нападники залізли до оселі в непримітній миронівській триповерхівці ввечері, коли мешканці вже спали.

Олег Квасков, керівник Миронівського РВ міліції:

- Проникли через окно, разрезав москитную сетку, и начали наносить ножевые ранения ей и ее супругу. И требовать отдать денежные средства, которые находятся в квартире.

Чоловіка штрикали, поки він не помер. Далі взялися до дружини. Діставши 15 ножових поранень, пенсіонерка таки віддала грабіжникам 10 тисяч доларів і 30 тисяч гривень. Нападники кинули господиню помирати, та закривавлена жінка змогла зібратися на силі й викликати швидку.

Антон Дмитрович, мешканець м. Миронівки:

- Міліції понаїзжало, ходили кругом міряли, дивились, отпечатки знімали.

Гарячим слідом правоохоронці дізналися, зловмисники втекли в таксі.

Олег Квасков, керівник Миронівського РВ міліції:

- Мы использовали служебную собаку, которая нас довела до окружной трассы, где, пообщавшись с продавцами киосков, мы установили, что двое неизвестных в ночное время находясь в сильном волнении, сели, вызвали автомобиль такси на трассу, и уехали в город Киев.

Втім, розчинитися в Києві вбивцям не вдалося. Незабаром одного з них затримали у Броварах. Правоохоронці з`ясували, позбавили життя пенсіонера раніше засуджені за розбій.  Напали саме на цю сім'ю, бо точно знали, там є гроші.

Олег Квасков, керівник Миронівського РВ міліції:

- Многие жители города знали о том, что пенсионеры хотят приобрести квартиру и собирали всю жизнь деньги. Они - достаточно коммуникабельные люди, которые давали деньги в долг, и поэтому преступники воспользовались информацией.

Постраждала жінка наразі в лікарні. Її життю вже нічого не загрожує.

Юрій Тарасенко, завідувач хірургії Миронівської лікарні:

- Тяжке состояние було у хворої, поранення грудної клітки, три поранення в спину, порізане підборіддя, руки і пальці. Одне поранення було проникаюче, поранення без пошкодження внутрішніх органів, в настоящий час стан хворої задовільний.

Міліціянти ж шукають другого нападника. За криваву різанину розбійникам загрожує від 15-річного ув'язнення до довічного.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.