Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 15 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Одещині двоє підлітків дістали потужний електроудар

23 серпня 2013, 23:30
Дата ефіру/події: П’ятниця, 23 серпня 23:30

Двоє підлітків дістали потужний електроудар на Одещині. Хлопець і дівчина стали жертвами популярної розваги, катання на залізничних вагонах. Стоячи на одному з них, чотирнадцятирічний хлопець підняв руку й загорівся. Дівчинці, що підіймалася слідом, вогонь шугонув в обличчя.

До залізниці неподалік станції "Аккаржі" п`ятеро школярів прийшли не вперше. Стрибати дахами вагонів - було однією з найулюбленіших їхніх розваг. Першим на дах піднявся 14-тирічний Віктор, за ним полізла й 13-тирічна Ольга. Хлопчина вирішив нагадати дівчині про техніку безпеки. Задля демонстрації підняв руку вгору.

Ігор, свідок:

- Он когда залез на крышу. Он встал и говорит Оле: ты когда будешь подниматься, не трогай за провода. Я дал ей руку и она залезла на первые ступенечки. И только слышу: "Бах", взрыв какой-то. И потом вижу: Витя лежит, а Оля плачет. У нее на лице ожоги.

Дівчина одразу опинилася на землі. Зняти ж хлопця з вагона не вдалося. Тож довелося чекати на спецтехніку.

Ігор, свідок: 

- Его там минут 20 снимали. Какие-то люди принесли лестницу, хотели туда уже залазить. Но приехал какой-то дядя и начал кричать: "отойдите все". Ругаться на них. Потом приехал поезд, на нем такая штука, развернули ее и его на носилки положили и спустили.

Обидвох постраждалих доправили в різні опікові центри. В Ольги уражено лише 5 відсотків шкіри.

Олександр Ставракій, в.о. завідувача опікового відділу одеської міської лікарні:

- Ожоги второй-третьей степени. Около 5%. Лицо и шея. Средней тяжести. Вероятность, к сожалению, есть, что послеожоговые рубцы могут быть, пятна.

Дівчина пробуде в медзакладі з місяць. Вона забезпечена медикаментами. А ось її приятель, який потрапив до іншого центру, у значно гіршому стані. У Віктора ушкоджено 60 відсотків тіла. Він пробуде в обласному опіковому відділі щонайменше 3 місяці. До того ж, коштів на лікування та реабілітацію в матері немає. Тому будь-яка допомога буде не зайвою.

Ольга Люшенко, мати постраждалого (телефон 096 42 18 045):

- Врачи говорят: ситуация очень серьезная, но ожоги лечимые. Но дорогостоящие все лекарства. Их у меня двоє: Витя и еще есть Таня, 15 лет ей. Я их воспитываю сама уже 13 лет. Я просто не потяну это лечение сама. Кто может помогите, пожалуйста.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.