Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Моторошна ДТП сталася у Львівській області

30 серпня 2013, 10:11
Дата ефіру/події: П’ятниця, 30 серпня 10:11

П'ятеро людей загинуло поблизу Львова внаслідок подвійного зіткнення легковика із вантажівками. Усі жертви знаходилися у стареньких "Жигулях", які із загадкових причин виїхали на зустрічну смугу. Моторошна ДТП сталася близько півночі. У цей час, подейкують місцеві, на дорозі деяким водіям з'являється привид.

Зіткнення сталося на кільцевій дорозі біля села Чишків. Тут чудове дорожнє покриття. І з розміткою й освітленням усе гаразд. Потік транспорту опівночі був невеликий. Тож об'єктивних передумов для ДТП не було, дивуються ДАІвці. Кажуть, водій "ВАЗівки" навряд чи виконував обгін.

Тарас Дзвоник, інспектор УДАІ у Львівській області:

- Він виїхав на смугу зустрічного руху, на зустріч йому їхало два вантажних автомобіля. Він зіткнувся, в'їхав в причіп першого вантажного автомобіля, тобто "Івеко". Після чого його розвернуло, і він заїхав, вже позаду рухався вантажний автомобіль, він в'їхав вже в лобовий, лоб в лоб зіткнення вже було.

Водій і четверо пасажирів легковика загинули. Одного ударом викинуло з салону аж на узбіччя. "Жигулі" перетворилися на химерну металеву конструкцію - з неї еменесівці 40 хвилин вирізали тіла чоловіків. Усі загиблі - молоді люди віком від 28 до 35.

Павло Василенко, керівник відділу держслужби з надзвичайних ситуацій у Львівській області:

- Чотири особи, які перебували у автомобілі "ВАЗ-2105" вже були загиблими, знаходились в деформованому кузові. Фактично без спеціального інструменту, без розрізання кузову витягти звідти тіла було неможливо.

Обидві вантажівки під які вилетіла "п`ятірка", "Івеко" та "Мерседес" їхали з Сербії в Росію. Вони та їхні водії зараз тимчасово на штрафмайданчику. Шофери небагатослівні, з їхніх розповідей ламаною російському складно дібрати, чому Жигулі вилетіли на зустрічну.

Серджане, водій вантажівки:

- Маленька машина ишла … ударила в первую машинку, потом белу. Потом найшла друга машинка, пришла на него в строни …

- А ваши машины ехали на нормальной скорости? Вы ничего не нарушили? Правильно?

- Правильно ехал!

Шофери вантажівок не порушили правил дорожнього руху - це підтверджують ДАІвці. А ось водій "ВАЗівки" або не впорався з кермуванням, або заснув під час руху, або ж оминав якусь перешкоду. Ще одна версія в місцевих мешканців, котрі багато років живуть біля траси. Люди переконані, на ній з'являється привид.

Ірина Кібиш, мешканка с.Чишків:

- Говорять, що тут на кільцеву, говорять, що один був такий на табачній фабриці директор чи управляючий, як було давно і він ніби там дівчат, над дівчатами знущався, і десь його мала на тому місці, за кільцевою його мали поховати. То кажуть його могила була кілька раз вирита так, як би викидало. І тут вже тільки було аварій.

Жінка каже: ДТП на цій дорозі - щомісяця. Переважно смертельні. ДАІвці ж більше довіряють експертизам, ніж народним легендам. Тож причини загадкової аварії обіцяють оприлюднити по завершенні розслідування.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.