Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У кривавій різанині на Київщині загинула людина

30 серпня 2013, 10:31
Дата ефіру/події: П’ятниця, 30 серпня 10:31

Один загиблий і четверо поранених. Такі наслідки кривавої бійки на Київщині. Різанина учинилася в Переяславі-Хмельницькому біля нічного клубу. Одинадцятеро чоловіків зібралися, щоб залагодити конфлікт.

Лилася кров біля цього нічного клубу. Того вечора восьмеро чоловіків з Березані приїхали на зустріч з трьома переяславцями, щоб владнати конфлікт. Слово за словом і спалахнула бійка. Місцевий мешканець схопив ножа.

- Він був дуже сильно поранений, дуже сильно.

Пані Оксана у відчаї. У цій різанині її чоловік дістав смертельних ран. Чому 35-річний березанець опинився в сусідньому місті,  жінка не знає.

Оксана Курочка, дружина загиблого:

- До нього подзвонили, і він каже: "Оксаночко, зачекай десять хвилин, і я буду". О десятій годині він передзвонив до мене і сказав: "я на "скорій", їдь до мене".

Закривавлений чоловік і двоє його також порізаних приятелів рушили до рідної Березані. Тоді як ще двоє постраждалих звернулися до лікарів Переяслава-Хмельницького.

Володимир Якименко, керівник Переяслав-Хмельницької районної лікарні:

- До нас поступили 2 молодих чоловіка, мешканці Березані з ножевими проникаючими пораненнями в область грудної клітки. Була певна опасніть. Виключити поранення верхушки серця, чому були і відправлені в область.

Тим часом 35-річний Володимир, який дістав найтяжчих ран, у лікарні помер. До останнього з ним була поряд дружина.

Оксана Курочка, дружина загиблого:

- Я його спросила: "Вовочка, що случилось?" Він сказав: "нічого, Ксюшенька, все нормально".

Що призвело до бійки, нині з'ясовують правоохоронці. Хто завдав смертельних ударів, правоохоронці вже знають. Проте ще не затримали.

Микола Жукович, керівник відділу ГУ МВС України в Київській області:

- Міліцією Переяслав-Хмельницького району розпочате кримінальне провадження за статтею 296 КК України- це хуліганство, а ось міліцією Баришевськогьо району розпочате за статтею 121 КК, це - навмисне нанесення тижких тілесних ушкоджень, що потягло смерть потерпілого. Ці два кримінальні провадження будуть об’єднані.

Друзі постраждалих і досі в шоковому стані. Кажуть: різуни повинні відповісти перед законом, адже вони посиротили двох дітей.

Андрій, друг загиблого:

- Я не знаю через що там виник конфлікт, як там все відбувалося, але я впевнено можу сказати, що Володя поїхав туди не вбивати, а змирити людей.

Інші ж постраждалі в тій вечірній бійці - тепер у лікарні, їхнє життя поза небезпекою. А ось різунам загрожує до 15 років позбавлення волі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
знал его ,туда ему "сонечку" до темрявы скатертью
Дуже шкода чоловіка. Але чому в Переяслав залагоджувати конфлікт приїхало 15 хлопців з битами та металевими трубами мені особисто не зрозуміло... Не згадують що ці ж "сонечка" в переддень поклали до реанімації переяславчанина.
Андрій 01.09.2013, 08:37 ответить
Ты что там был и видел все на свои глаза как ребята с трубами приехали! Ты такой же защитник Переяславских как и Юра Филл, который пишет что нож был выхвачен у Березанских ребят! Молчи и жди результатов следствия!!!
Степан 01.09.2013, 09:44 ответить
Виправдання діям мого земляка немає. Захищать переяславських чи березанських не збираюся. В цій ситуації не так все просто. Правда десь посередині.
Андрій 01.09.2013, 12:39 ответить
Вовчик-только так мы его все называли.Он был воплощением жизнерадостности ,мира ,дружелюбия!!! Смерть Вовчика для нас нонсенс !!! Будь прокляты виновники в его смерти !!! В нашей памяти он останется улыбающимся солнцем !!!!!
Вита 30.08.2013, 11:53 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.