Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Криму вибухнула газова заправка, загинула людина

5 вересня 2013, 12:20
Дата ефіру/події: Четвер, 5 вересня 12:20

Надзвичайна пригода - у Криму: через вибух на газовій заправці загинула людина. Трагедія сталася в Симферопільському районі. Приблизно о сьомій ранку мешканців села Фонтанів розбудив страшний гуркіт.

Динара Джемілова, мешканка с. Фонтанів:

- Был огромный взрыв, у нас затрещали окна, дверь шумит, везде шумит... Взрыв был ужасный, газовая утечка шла.

Люди вискочили надвір. Перед їхніми очима постала страшна картина: на АЗС була пошматована машина, її уламки розлетілися на десятки метрів. Біля розтрощеної автівки - понівечений труп чоловіка.

Леніє Куртосманова, мешканка с. Фонтанів:

- Когда мы все вышли, человек лежал, нога валялась в стороне, где-то метров за пять, с носком, а он вот лежал, к нему никто не подходил, людей на территории никого не было.

Усі свідки стверджують, що ніхто з персоналу станції не вийшов на допомогу постраждалому. Категорично не захотів спілкуватися з журналістами, які прибули на місце трагедії, і абощо пояснювати, керівник станції.

- Ну, может быть, вы все-таки скажете пару слов? Что произошло?

Загледівши кореспондентів, чоловік тікав. А люди, котрі мешкають біля заправки, кажуть: вибухи, щоправда без жертв, тут лунають часто. І майже 3 роки, відтоді як працює станція, вони страждають від такого сусідства.

Динара Джемілова, мешканка с. Фонтанів:

- И вчера у нас был небольшой хлопок. Но без смертельного исхода... Постоянно утечка газа, мы постоянно дышим газом.

Леніє Куртосманова, мешканка с. Фонтанів:

- Периодически вечерами в 10-11 часов газом воняет ужасно, дышать невозможно, окна открыть невозможно. Детей загоняем домой, дома держим. Постоянно воняет газом. Сколько ни жаловались, никто внимания не обращает.

І тільки тепер, коли загинула людина, до АЗС взялися правоохоронці й контрольні відомства. Вони з'ясовують, чому сталася трагедія.

Олег Маєвський, керівник управління Держгірпромнагляду у Криму і Севастополі:

- Комиссией рассматриваются две причины, это причина организационная и причина техническая… В данный момент подача газа на эту АЗС прекращена, ведется расследование.

Тим часом міліціянти вже дізналися, хто загинув. Це п'ятдесятичотирирічний мешканець Симферополя, який працював таксистом. Уранці він приїхав своєю Деу на станцію, щоб заправитися газом.

Сергій Николаєв, керівник Симферопільського РВ міліції:

- Автомобиль действительно был укомплектован баллонами. Два баллона для помещения газа - метан. Один из баллонов разорван. Фрагменты в числе трех мы обнаружили на месте происшествия. Изымаем. Один баллон остался целым… По окончании осмотра места происшествия будет определена квалификация данному деянию, будет внесено в ЕРДР событие, будут назначены все необходимые экспертизы.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.