Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Херсонщині молодик за три години скоїв три страшні злочини

5 вересня 2013, 21:37
Дата ефіру/події: Четвер, 5 вересня 21:37

Три злочини за три години. За цей проміжок часу п'яний 20-річний мешканець Нової Каховки пограбував одну жінку, побив і згвалтував іншу та вбив третю. Міліція цілодобово шукала нападника і таки його затримала.

Побив, забрав гроші й мобілку. Саме з такою заявою звернулася до Новокаховського відділу міліції пенсіонерка. Вона запам'ятала зовнішність нападника й татуйовання на його руках. Майже одразу пролунав наступний дзвінок - у кущах знайшли оголене тіло п'ятдесятип'ятирічної жінки. Експерти з'ясували - її присилували й позбавили життя. На цьому погані новини не скінчилися - за півгодини зателефонували з лікарні - швидка привезла побиту і згвалтовану працівницю кав'ярні. Молодика з характерними татуйованнями незабаром затримали в барі. А невдовзі парубок зізнався - криваву мандрівку містом влаштував саме він.

Затриманий:

- Ну гулял как бы. Потом бухал, ну всю ночь пил, короче. Потом, как говорится, встретил, ну вообще как бы не собирался этого делать, просто… Встретил, начал бить и короче насиловать. И так было три преступления на протяжении трех часов.

- Всех ты насиловал и бил?

- Нет, двоих насиловал.

20-річний місцевий мешканець щойно відсидів 3 з половиною роки за крадіжку, звільнився навесні. Перебувався випадковими заробітками. Перед тим фатальним ранком цілу ніч пиячив. А вдосвіта вийшов з бару, подихати повітрям. Прогулянка виявилася приголомшливою - три години парубок блукав містом, грабував, гвалтував і зрештою вбив. Фатальним став останній напад. Нелюд побачив жінку, яка йшла на роботу. Копнув її ногою й потяг якнайдалі від дороги. У кущах бив і насилував. Нещасна померла від численних ран голови й скручення в'язів.

Володимир Калашник, керівник Новокаховського МВ міліції:

- Возбуждено уголовное дело по статье 115 части 2, за которую предусмотрено наказание в виде лишения свободы от 10 до 15 лет или выше - пожизненное заключение.

Кримінальні провадження розпочали одразу за кількома статтями Кримінального кодексу: "Умисне вбивство", "Середньої тяжкості тілесне ушкодження", "Згвалтування" та "Пограбування". До суду нелюд сидітиме за гратами.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.