Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 12 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Донеччині намагаються замовчати побиття дитини

6 вересня 2013, 00:09
Дата ефіру/події: П’ятниця, 6 вересня 00:09

На Донеччині знову побили дитину. В селищі Гострому батько за допомоги кулаків пояснив однокласникові сина, що з однолітками треба дружити. Учень нібито образив його малого й забрав гроші на обід. 12-річного підлітка чоловік лупцював перед очима в усієї школи.

Миколу розлючений чоловік почав бити на спортивному майданчику біля школи.

Микола Водько, постраждалий:

- Я сидел на железном парапетике, звонок прозвенел и я перекидываю ногу через этот парапетик - идти в класс. Он подлетает, подбегает, берет за волосы и начинает бить три раза об трубу.

Аліна Пономарець, свідок:

- Он его очень матюкал и пытался прибить. Я видела, что он пытался его на землю кинуть и ногами забуцать.

Хлопцеві вдалося втекти, він побіг до директорки. Вона вгамувала розлюченного розбишаку. Проте нині керівництво закладу інциденту не коментує. За всіх відбуває шкільний психолог. Та розповідь про побиття учня в нього трансформувалася в історію про напад комах.

Олександр Арсенов, шкільний психолог:

- Ребенка на территории школы насколько известно, укусила оса в область лица. На территории школы никто не видел, что к ребенку прикасались хотя бы пальцем. Ребенок заплакал в то время, когда увидел свою мать и ушел заплаканный уже с матерью.

Навіть пальцем не торкнувся школяра - це тепер стверджує й дружина чоловіка, котрий нібито напав на хлопця.

Олена Сотникова, мешканка м. Селидового:

- Забрал мой муж Женю, моего мальчика, Водько забрал свого мальчика - повела домой. На нем не было ни царапины, ничего. Мой муж ребенка не бил - это клевета.

Та чомусь 12-річний підліток нині в лікарні. І мало схожий на покусаного осами.

Олександр Островський, завідувач травматології Селидівської лікарні:

- Диагноз пока идет: ушиб мягких тканей головы, гематома головы; сотрясение головного мозга пока под вопросом. Последнее нуждается в подтверждении. Характер травмы говорит… В принципе, это все связано с нанесением травмы о какой-либо предмет, не рукой, не кастетом…

Натепер заяви до міліції написали обидві сторони конфлікту.

Володимир Гончаров, керівник Селидівського МВ міліції:

- Фактически пока, на настоящий момент, доказательств того, что ребенок был избит отцом, у нас нет. Из тех показаний, что есть на сегодняшний момент, все говорят, что такого не было. Есть регистрация в отношении этого взрослого, который избил ребенка. По данному факту проводится криминальное провадження. Будет СМЭ - будут доказательства, без вопросов, направим материалы в суд. Никто не собирается там что-то укрывать. 

Попри те, родичі побитого хлопця певні, що навряд чи зможуть довести свою правоту. Адже їхню родину вважають проблемною.

- Не плачь, не плачь! Все равно его накажут. Если никто из милиции не накажет - Бог накажет.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.