Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 12 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Стрілянина у середмісті Одеси

6 вересня 2013, 20:51
Дата ефіру/події: П’ятниця, 6 вересня 20:51

Троє молодиків розстріляли двох інших за квартал від областного управління СБУ в Одесі. Це вже другий за тиждень збройний конфлікт, що виник у середмісті. 12 пострілів із травматичного пістолета пролунали о десятій вечора. У двох чоловіків влучило 5 гумових куль.

Стріляли о десятій вечора коло бару на розі вулиць Катериненської та Троїцької. Зі слів свідків, двоє чоловіків вечеряли на літньому майданчику. Попоїли і вийшли. На вулиці на них напали.

Ченгіз Джамалудінов, директор кав'ярні:

- Люди посидели у меня в кафе, встали и ушли, расчитались. Не грубили ничего. Культурно посидели, встали и ушли. Отошли метров 40 от кафе - навстречу им шли три молодых человека в капюшонах, говорят, и начали в них стрелять.

Тетяна мешкає просто над баром. Почула постріли і сховалася якнайдалі від вікон. Коли ж усе стихло, наважилася вийти на балкон. Під вікнами на асфальті стікав кров'ю чоловік.

Тетяна Рогова, свідок:

- Мы бросили сверху простынь. Чтобы он не лежал на полу. У него было три ранения в спину. Там получается, что два ранения было в районе почки и и одно в легкое, наверху.

Другий постраждалий, що дістав кулі в поперек і гомілку, лежав за рогом. Згодом стало відомо - обидвоє поранених раніше засуджені, які нещодавно повернулися з місць позбавлення волі. Звертатися до міліції із заявою про напад вони відмовилися. Попри те, кримінальне провадження за фактом завдання ушкоджень средньої тяжкості розпочате. Стрільців і їхнє авто шукає міліція.

Володимир Шаблієнко, керівник відділу ГУ МВС України в Одеській області: 

- Зі слів свідків, що знаходилися на місті події, троє нападників підїхали на машині. Стрільбу здійснював один з тих троїх. На місті події слідчо-оперативна группа знайшла 12 отстріляних гільз, які були знаряджені гумовими набоями.

Одесити ж кажуть - у місті стає небезпечно жити. Лише цього тижня в самому центрі перед очима в перехожих підстрелили трьох людей.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.