Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Луганщині дівчата жорстоко побили однокласницю

11 вересня 2013, 01:31
Дата ефіру/події: Середа, 11 вересня 01:31

Жорстоко побили 12-річну дівчинку на Луганщині. Знущання зі школярки ще й фільмували мобільним телефоном. Зняте відео виклали в інтернеті. Екзекуцію вчинили чотири подруги. Одна з них вагітна. Свою жертву лупцювали руками та ногами. Намагалися влучити в голову.

Батько 12-річної Олесі розповідає - того вечора його дитина повернулася додому вся в синцях. Дорослих повідомила, що посварилася з подругами, й вони трохи поскублися. Проте наступного дня друзі повідомили про відео в інтернеті. На кадрах його дитину добряче лупцюють однолітки. Від побаченого мати дівчинки знепритомніла.

Денис Обод, батько постраждалої:

- Девченки побили ее. Они старше ее. Одной 14, 16-ть, 18-ть лет. За волосы тягали, ногами били. Кулаками, коленками.

Катували за гаражами втрьох. Мовчки спостерігали й фільмували на телефони - п'ятеро.  Зняті 40 хвилин відео ввечері виклали в соціальних мережах.

Іван Самсоник, прокурор м. Стаханова:

- Відеозапис є доказом. Однак ми повинні об'єктивно і повно розслідувати, ми взяли справу на особистий контроль і до кінця місяця це провадження відправимо до суду.

Правоохоронці на підставі запису вже знають всіх фігурантів бійки. Серед них і вагітна 18-річна учениця місцевого профтехучилища. Саме вона найжорстокіше лупцювала школярку. За місцем навчання молодиці на 7 місяці не застали. Директор закладу каже - вона й справді агресивна.

Йосип Сартан, директор ВПТУ № 82 м. Стаханова:

- Были с ее стороны такие поступки. Агрессию она уже проявляла. По отношению к своим соседям. Это уже было.

Щодо інших учасниць побиття, то в гімназії, де вони вчилися разом із постраждалою, вдалися до радикальних заходів. Батьків двох дівчат вже попросили забрати документи й не ганьбити навчального закладу. Хоча директор це відкидає.

Микола Прасоленко, директор Стаханівської гімназії:

- Двое родителей, двое девочек 9-го класса забрали документы и ушли в другую школу.

- Вы это связываете с событиями?

- Да, мы связываем. Нет, мы не предлагали, но они ушли.

Тим часом слідчі з'ясовують мотиви люті школярок. Серед головних версій - дівчата 12-ти і 18-ти років не поділили хлопця. Той начебто зустрічався з молодшою ученицею. Старша приревнувала і влаштувала розбірки.

В'ячеслав Воронін, помічник керівника Стаханівського МВ міліції:

- По данному факту открыто уголовное производство по статье 125 УКУ - это умышленные легкие телесные повреждения. Все лица установлены. Проводится досудебное расследование.

Вагітну бешкетницю навряд чи покарають. Адже закон до жінок, які перебувають при надії, лояльний. Інші ж нападниці хоч і неповнолітні, але за групове побиття відповідатимуть.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.