Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Тернопільщині впав дельтаплан

11 вересня 2013, 22:41
Дата ефіру/події: Середа, 11 вересня 22:41

Смерть пілота на Тернопільщині. Одномісний мотодельтаплан зачепив високовольтну лінію електромереж і впав на поле. 40-річний власник апарата загинув.

Трагедія сталася приблизно о дев'ятій ранку. Чоловік власним мотодельтапланом повертався з роботи. Попередньо відомо: він кропив кукурудзяні поля підприємства Тернопільського району. Літальний апарат зачепив високовольтні лінії й упав у соняшники.

Євген Лукавий, керівник Управління держслужби з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області:

- Літальний апарат в 8.30 зачепив лінію електропередач, в результаті пілот загинув.

Фахівці називають дві можливих причини лиха: або ж 40-річний пілот на швидкості не помітив стовпів і дротів, або ж його заніс на них подув вітру.

Леонід Кожеников, перший заступник директора Тернопільського аеропорту:

- Можливо, це був порив вітру, він не справився з керуванням, можливо, він не замітив, бо швидкість прилічна. І попав в провода, з висоти ферми літак спікірував і пілот загинув.

Внаслідок аварї кілька навколишніх сіл у Зборівському районі знеструмлено.

Ірина Крупа, помічник керівника Управління держслужби з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області:

- Пошкоджено лінію елекропередач. Через що знеструмлено 10 населених пунктів Зборівського району. Електропостачання відновили по резервній лінії.

На місці аварії працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці обіцяють за кілька днів дізнатися й назвати причину трагедії.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.