Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 23 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Життя людини залежить від нас

13 вересня 2013, 21:26
Дата ефіру/події: П’ятниця, 13 вересня 21:26

Допоможіть врятувати життя. У 51-річного Генадія Капника страшне онкозахворювання - лімфома. Попри численні курси хіміотерапії недуга не відступає. А гроші на лікування в родини скінчилися. Нині близькі чоловіка організовують доброчинний концерт, аби врятувати життя найріднішій людині. Тож не будьте байдужими й ви.

Лихо цю сім'ю спіткало сім місяців тому. У пана Генадія розболівся живіт. Чоловік і гадки не мав, який страшний діагноз поставлять йому лікарі.

Генадій Капник, хворий:

- Обратился в медицинское учереждение, там были, конечно, свои приключения, но через определенный промежуток времени я услышал диагноз - лимфома.

Коли рідні чоловіка дізналася, скільки грошей треба, щоб здолати рак - не розгубилися. Одразу продали квартиру, але сімдесяти тисяч доларів не вистачило. Генадій пройшов вже шість курсів хіміотерапії. Та хвороба не відступає. Лікарі ж кажуть: зневірюватися не варто. Шанси на одужання є.

Вікторія Косинова, лікар:

- Несмотря на рецидивное течение болезни, мы имеем хорошие шансы на излечение.

Попереду в чоловіка ще щонайменше три курси, на які грошей немає. Більше цим людям продати нічого. У родині нині працює лише 24-річна донька. Та її зарплатні на лікування батька не вистачить.

Юлія Дегтярьова, донька хворого:

- Сама химиотерапия стоит 32 тысячи гривен, но когда папа лежит там две недели и каждый день обходится ещё в пять-восемь тысяч гривен, вы знаете сами - это непрогнозируемая болезнь.

Генадію Капнику нині 51. Чоловік каже - має ще щонайменше один привід, щоб продовжувати боротьбу з недугою.

Генадій Капник, хворий:

- Я очень-очень хочу увидеть своих внуков. Вот это вот единственная мечта.

Донька Юлія разом з друзями організувала доброчинний концерт, завдяки якому дуже сподівається назбирати она лікування рідної людини. За дивним збігом обставин, захід відбудеться 15 вересня - в День батька й боротьби з лімфомами.

Юлія Дегтярьова, донька хворого:

- Все приходите 15 числа в 18:00 в Сити Бич Клаб, приедет папу поддержать актер и певец Леша Горбунов, много звезд украинской эстрады, балет Тодес, ну, главное, что мы общими усилиями сделаем доброе дело.

093 640 80 71, 050 353 80 14 (Татьяна).

Счет в ПриватБанке:

6762 4682 0272 9608, Дегтярева-Капник Татьяна Григорьевна.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.