Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Прикарпатті викрили хрещеного батька-педофіла

14 вересня 2013, 00:12
Дата ефіру/події: Субота, 14 вересня 00:12

Приголомшивий злочин у Коломиї на Прикарпатті. Два роки чоловік, що мав би оберігати дитину, розбещував свою неповнолітню похресницю. Перелякана дівчинка через страх нічого не розповідала батькам. Чим би все завершилося, нікому не відомо, якби не сусід. Він випадково побачив збоченця з жертвою й зафільмував телефоном.

Батьки часто залишали доньку на кума. Вони навіть подумати не могли, що хрещений може коїти з їхньою дівчинкою таке жахіття. Певно, й не повірили б, якби не пильність знайомого.

Жанна Дубей, керівник відділу прокуратури Івано-Франківської області:

- Випадково побачив через вікно, як чоловік, який являється хресним батьком дитини, розбещує дитину. Він своєчасно зорієнтувався, відзняв цю інформацію на мобільний телефон, щоб передати її батькам, які могли на словах йому не повірити.

Поза камерою друг родини каже: руки аж свербіли натовкти розпусникові пику, але без доказів той міг заявити, що на нього звели наклеп та ще й побили. Дитина ж нічого не розповідала батькам, бо збоченець їй пригрозив.

Затриманий:

- Ви визнаєте свою вину?

- Визнаю.

- А що це таке було?

- Я  не можу пояснити.

Нині затриманий під вартою. Його виводять до журналістів на довгому ланцюгу. Співпрацювати зі слідством він не хоче.

Жанна Дубей, керівник відділу прокуратури Івано-Франківської області:

- Давати покази відмовляється, оскільки соромиться свого аморального вчинку.

У міліції заявляють, дитини нелюд не ґвалтував.

Олег Ілюк, керівник Коломийського МВ міліції:

- В цей час, коли він знаходився у них в домі, залишаючись з нею наодинці, здійснював стосовно неї фізичні розпутні дії, знімав там трусики, торкався до її статевих органів.

Із семирічною дівчинкою тепер працюють психологи. Вони кажуть: дитина наче не зрозуміла, що відбулося. А ось 31-річному розпусникові загрожує щонайменше 8 років за гратами.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.