Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 12 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Новий крок у боротьбі з педофілами зробили у США

19 вересня 2013, 11:35
Дата ефіру/події: Четвер, 19 вересня 11:35

Мобільний додаток для боротьби з педофілами розробили у США. Тепер поліція дізнаватиметься про сексуальні злочини над дітьми швидше. А американці знатимуть усіх збоченців на обличчя.

Міграційна й митна поліція США випустила мобільний додаток для смартфонів, який допоможе боротися з педофілами. Розробка створена для батьків і небайдужих громадян. Їх хочуть залучати до співпраці з поліцією в розшуку тих, хто скоює злочини проти малюків і підлітків. Американські правоохоронці підрахували - щомісяця вони отримують на гарячій лінії понад 15 тисяч наведень на злочинців, які виробляють дитячу порнографію. Щоб повідомити про підозрілих осіб ще швидше - поліція радить пильним "янкі" користуватися ось таким додатком. Це Оperation Predator, що в перекладі означає "Операція Хижак".

Нестор Іглесіас, агент міграційної і митної поліції США:

- Це буде нова зброя, що допоможе нам запроторювати поганих хлопців за грати. Тут використані лише новітні технології.

Додаток "Предейтор" -  безкоштовний і має простий і зручний інтерфейс. Користувачі можуть надіслати повідомлення про свої підозри на електронну пошту або зателефонувати. Також вони мають змогу отримати повний список засуджених за сексуальні злочини проти дітей.

Тайша Аноскі, мати:

- Мене дуже турбують ці проблеми. У мене маленька донька, а тут скоюють багато злочинів проти дітей. Тож гадаю - потрібно мати такий додаток.

Батьки малюків також отримуватимуть новини про останні арешти педофілів у США. А якщо в районі, де вони мешкають, оголосять у розшук підозрюваного, дорослі одразу ж одержать про це повідомлення від поліції.

Рікі Фернандес, батько:

- Я гадаю, це здорово, що новий додаток доступний для всіх громадян. Адже треба підтримувати й розвивати всі засоби, які допомогають захистити наших дітей від злочинців.

Поки що Predator можна завантажувати лише у пристрої Apple, а вже найближчими місяцями його обіцяють адаптувати для всіх аndroid-пристроїв.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.