Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Сумщині затримали педофіла-рецидивіста

20 вересня 2013, 00:38
Дата ефіру/події: П’ятниця, 20 вересня 00:38

9-річна дівчинка стала жертвою педофіла-рецидивіста на Сумщині. Нападник звільнився з в'язниці й одразу вгледів собі жертву. Він бив дитину, тягав її за волосся.

О пів на сьому вечора дівчинка поспішала знайомою вулицею до бабусі. Між їхніми будинками лише десять подвір'їв.

Дарина, постраждала:

- Побачила, шо за мной іде якийсь дядя. Потом він мене бігом взяв, закрив  рота і затис у кущі, потом начав бить і сказав, що єслі я буду ілі мамі все розкажу, ілі міліції буду розказувать, то він мене задуше.

Дівчинка плакала, а коли повз їхала машина - гукала на допомогу. Тоді нападник скрутив волосся малої, перекинув її через паркан і потяг у хащі на занедбане подвір'я.

- Оце ось ця місцина, воно ж витоптано, но видно, він сидів усюди, а її посадив осюди, я не знаю...

Наталія Левченко, мати постраждалої дівчинки:

- Він її начав бить по лицю, заглушив праве вухо її, потом він начав роздягаться, сказав їй, посадив її, що треба зробити мені добре - 5 мінут і тобі нічого не буде.

- Він зняв шорти із себе і труси.

Перелякана 9-річна дитина одразу зметикувала, що в такому вигляді нападник її не наздожене. Тож попросилася до туалету, вивільнила свою руку й чимдуж кинулася додому. За кілька хвилин кривдника знайшли батьки дівчинки.

Наталія Левченко, мати постраждалої дівчинки:

- Я йому дала дві пощечини, чоловік його штовхнув, потому шо у нас був же ж такий взрив страшенний, він кувиркнувся назад і втік од нас.

Та жінка впізнала нападника.

- Ми виросли на одній вулиці, будинки були наші отак навпроти.

Пошуки збоченця тривали недовго. Ним виявився 33-річний роменець, який на волі не пробув і дня.

Марина Гвоздецька, слідча Роменського МВ міліції:

- В той день він звільнився близько 12 години дня і пів-сьомої вечора чи близько сьомої уже скоїв даний злочин. Його затримали наступного ранку вдома, де він відпочивав.

Третину свого життя чоловік просидів за ґратами - двічі засуджений за бешкет, ще 7 років дістав за наругу також над 9-річною дівчинкою. Нині за замах на згвалтування йому загрожує до 15 років тюрми.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.