Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 15 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Діти, які осиротіли через ДТП, потребують допомоги

24 вересня 2013, 21:35
Дата ефіру/події: Вівторок, 24 вересня 21:35

Доля двох запорізьких дітей, які вижили у страшній ДТП, що сталася два тижні тому, досі невизначена. Їхні батьки загинули, бабуся - оформляє документи для опіки, тоді як на лікування малюків потрібні чималі кошти.

Страшна аварія, в якій загинули батьки 10-місячної Діани і трирічного Євгена, сталася 10 вересня. Таврія на швидкості наскочила на електроопору. Подружжя загинуло миттєво, малих у вкрай тяжкому стані доправили до реанімації. Лікарі діагностували в них перелами стегон та черепно-мізкові травми. Вивести з шокового стану вдалося лише нині.

Олексій Шацький, лікар-травматолог Запорізької обласної дитячої лікарні:

- Дети находятся в травматологии. Состояние их стабильное. Расцениваем как средней тяжести. Оба ребенка в сознании, дыхание самостоятельное. Поступали в крайне тяжелом состоянии, поступили в реанимацию в состоянии травматического шока.

Біля малюків цілодобово чергують тітка або бабуся. На лікування пацієнтів потрібні чималі кошти. Допомогти родині взялися запорізькі волонтери.

Ганна Попова, волонтерка:

- Я понимаю, что деньги нужно собрать немаленькие. Двое деток, на сегодня они не имеют статуса. Это пока бабушка оформит опекунство. Пока выдадут документы. А лечение нужно сегодня и сейчас.

Після виписування з лікарні в дітей попереду тривала реабілітація. На це також потрібні гроші. Тому рідні маленьких сиріт Діанки та Євгена просять небайдужих людей допомогти. І дякують усім, хто не стояв осторонь їхнього лиха.

Юлія Мороз, тітка постраждалих дітей:

- По деньгам поддерживают и друзья, и волонтеры, и посторонние люди. Поэтому всем низкий поклон, кто откликнулся на наше горе.

Тож якщо ви маєте бажання та змогу допомогти малюкам видужати - реквізити й телефон родичів на ваших екранах.

Телефон тітки постраждалих дітей - 066 221 85 10 (Юлія Мороз)
Номер картки Приватбанку - 516 8757 2269 09457.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.