Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 12 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Рівненщині чоловік ледь не підірвав багатоповерхівку

24 вересня 2013, 23:29
Дата ефіру/події: Вівторок, 24 вересня 23:29

Через 49-річного чоловіка ледь не вибухнув 9-поверховий будинок на Рівненщині. Господар квартири ввімкнув газ у духовці, а потім запалив чотири конфорки. Отруйний сморід почула мешканка під'їзду. Вона й викликала газівників та правоохоронців. Тепер порушник спокою переховується від сусідів і міліції, бо його хочуть відправити на примусове лікування.

Пані Тетяна мешкає поверхом нижче. Жінка розповідає: чоловік збиткується з власної матері. Того вечора паралізована пенсіонерка чомусь опинилася на кухні. Сусіди припускають: так син хотів позбутися неньки.

Тетяна Корнійчук, мешканка селища Квасилова:

- В сім годин вечора сусідка піднімалась з роботи, вона почула запах газу. Каже: я злякалась, не заходила даже до себе в квартиру, а зразу визвала газовиків. Вони як піднялися, як зайшли в квартиру, кажуть: буквально 5-10 хвилин, і був би будинок склався як карточний домик.

Чоловік стоїть на обліку у соціальних служб, бо не раз кривдив неньку.

Віта Кисельова, директор Квасилівського селищного центру соціальних служб:

- Він казав: мене постійно дістає мама. Кажу: ну як же ж може діставати мама, якщо вам 50 років, ви сам мужчина. Це ви маєте опікуватись своєю матір'ю.

Селищний голова впевнений: винна не мама, а горілка, якою чоловік зловживає.

Дмитро Крет, Квасилівський селищний голова:

- Він уже дійшов до самогубства, мав стрибати з балкона, сусіди його забрали, і більше нічого іншого не знайшов, як включити оцей газ.

Ізолювати сусіда від суспільства просять налякані мешканці будинку. Вони вже звернулися до правоохоронців. У міліції ж кажуть:  допоможуть, коли чоловіка знайдуть.

Андрій Романчик, керівник сектору Красилівського РВ міліції:

- Даний громадянин залишив своє помешкання, на протязі трьох днів не з'являвся по місцю свого проживання. Його зараз шукають.

Рішуче налаштована й місцева влада.

Дмитро Крет, Квасилівський селищний голова:

- Наша амбулаторія вже підготувала відповідні документи, дільничні його все-таки виловлять і ми його примусово доставимо до себе в амбулаторію на огляд і відправимо його на лікування в закритий заклад наркологічний в місто Острог.

У міліції повідомили: за скоєння насильства над матір'ю чоловіка вкотре оштрафували. А за те, що намагався висадити в повітря багатоповерхівку, можуть притягти до кримінальної відповідальності. Паралізована жінка нині в лікарні.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.