Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Дівчина, хвора на лейкоз, просить допомоги

27 вересня 2013, 21:25
Дата ефіру/події: П’ятниця, 27 вересня 21:25

А зараз просимо вашої уваги. Допомога небайдужих потрібна 18-річній Катерині Шевченко. У дівчини гострий мієлоїдний лейкоз. Їй терміново потрібно пересадити кістковий мозок. Оперуватимуть її в Україні. Операція безоплатна, утім на ліки та лабораторні дослідження треба 100 тисяч гривень.

Катерині Шевченко - 18. Вона напрочуд життєрадісна й позитивна, незважаючи на страшний діагноз, який їй поставили три місяці тому.

Катерина Шевченко, хвора:

- У меня ангина случилась, хотя я никогда и не болела. Мне брали, как обычно, на анализ кровь, и ко мне влетает в палату медсестричка: звони родителям,у тебя тут много бласт, это рак крови.

Аби вилікуватися, дівчина вже пройшла два курси хіміотерапії. За цей час у неї випало волосся, вона схудла на 10 кілограмів. Утім, не втрачає надії на одужання.

Катерина Шевченко, хвора:

- Я очень бы хотела, чтобы все, кто может - поддержкой, просто средствами - чтоб мне помогли, я очень хочу жить, потому что это классно, здорово и ценить жизнь надо.

Старша сестра дівчини - 27-річна  Марія - вже багато років працює волонтеркою, допомагає онкохворим діткам. Аж тут горе сталося і в її родині. Аби врятувати Катерину, треба пересадити кістковий мозок. Марія підійшла як донор.

Олег Рижак, завідувач відділу трансплантації кісткового мізку ОХМАТДИТу:

- Її форма відноситься до групи високого ризику, тобто якщо у багатьох випадках захворювання може бути вилікуване хіміотерапією,то в її випадку однієї хміотерапії недостатньо, за цим має бути пересадка кісткового мозку.

Ця операція безоплатна. Та препарати й лабораторні дослідження коштують 100 тисяч гривень. В родини таких грошей немає. Адже кілька років тому на рак хворіла мати. Жінка одужала, але всі заощадження витратили на її лікування. Тож допоможіть цій дівчині, не лишайтеся байдужими.

Марія Шевченко, сестра хворої:

- Моей Кате очень нужна помощь и денежная, и помощь доноров крови для того, чтобы она не сорвалась в осложнения, это очень опасно, нужны доноры первой группы крови, резус положительный, поэтому, если вы можете сдать кровь, помогите нам!

ПАТ КБ "Приватбанк", столичный филиал:
Код ЕГРПОУ 38662944
МФО: 380269
р/р 26000056201566
Получатель: БФ "Открытые ладони"
Назначение платежа: добровольное пожертвование для Екатерины Шевченко.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.