Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 16 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Сумах бешкетники напали на бійців ДСО

30 вересня 2013, 21:59
Дата ефіру/події: Понеділок, 30 вересня 21:59

Постраждали через власну лояльність. У Сумах на лікарняні ліжка потрапили двоє міліціянтів служби охорони. Їм перепало протягом однієї ночі внаслідок конфліктів із бешкетниками.

Чіплявся до відвідувачів, починав сваритися та провокував конфлікти. Так відпочивав на сумській дискотеці 18-річний молодик. Аби вгамувати підігрітого алкоголем юнака, охоронці закладу викликали правоохоронців. Та розбишака не вгамувався й накинувся на міліціянтів з кулаками.

Постраждалий:

- Охранник указал на гражданина, который нарушал общественный порядок. При попытке его задержать оказал сопротивление и нанес мне телесные повреждения.

Врешті на забіяку начепили кайданки, порушника привезли до міліції. Він своєї вини не визнає, твердить - стояв осторонь і лише спостерігав за конфліктом. Раптом його затримали.

Затриманий:

- У меня никакого конфликта. Там произошел конфликт, дрался сотрудник милиции, там много ребят было. С кем он дрался, я не видел. Говорят, я с ним дрался.

Побили тієї ночі сумських міліціянтів і в іншому місці. За дві години ДСОвців викликали до розважального закладу, де бешкетували чужоземці. Та розбишаки не здалися. Один з них вдарив правоохоронця в обличчя, в іншого полетів скляна карафка.

Світлана Павловська, прес-секретар департаменту ДСО України:

- Доволі довго вони вдавали, що не розуміють ані української, ані російської мови, хоча, як потім з'ясувалося, ці двоє молодиків є студентами останніх курсів одного з навчальних закладів м. Суми і зараз вони вимушені на українській давати покази.

Затриманий:

- Я вообще никого не трогал. Своими руками никого не трогал. Хотел знать, кто ударил. Они думают, что я устроил драку. Хотя на самом деле это не я.

Тепер бешкетників судитимуть. За бійки з міліціянтами нападникам загрожує п'ятирічне ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.