Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Чернігові чоловік зарізав сестру та племінницю

9 жовтня 2013, 20:43
Дата ефіру/події: Середа, 9 жовтня 20:43

Двох керівниць студії естрадно-спортивного танцю жорстоко вбили в Чернігові. Матір і доньку знайшли мертвими в їхній квартирі. На місці злочину затримали підозрюваного - рідного брата й дядька загиблих.

- Он забрал у меня самое дорогое. У меня кончилась жизнь. Я сейчас сижу и не знаю, как я буду жить дальше.

Цей чоловік поховав двох найдорожчих людей -  кохану дружину та люблячу доньку. 

Андрій, чоловік загиблої:

- Я зашел сюда - в комнате у порога лежала моя жена и чуть дальше дочь. Все было в крови. Нанес сорок шесть ударов на двоих. Родной сестре и племяннице, которые ему ничего не сделали.

Андрій каже - у страшному сні не могло привидітися, що звіряче вбивство замислить шуряк. Коли закривавлені жертви вже були без ознак життя, злочинець пішов до ванної кімнати, вимив ножа й подався по сусідах.

- Какие-то шорохи, потом как что-то бегает. Потом где-то буквально через минут 15 он нам позвонил.

- А они кричали?

- Не слышали.

- Говорит, вызовите милицию в 47-ю.

- Зачем?

- Ну вызовите, я вас прошу. Говорит, я двоих людей убил.

Перелякані мешканці одразу викликали правоохоронців. Різун чекав на них у коридорі. Під час затримання опору не чинив, лише попросив надати йому медичну допомогу. Мовляв, коли чинив розправу з родичками, порізав собі зап'ястка.

Сергій Бриль, керівник відділу УМВС України в Чернігівській області:

- В подальшому ця людина дала свідчення і розповіла слідчим, що причиною конфлікту, який виник між ним та загиблими, стався розподіл майна.

Мовляв, сестра зазіхнула на успадковане ним від матері житло. 22-річна ж племінниця просто потрапила під гарячу руку. Та у версію про спадок вірять не всі.

Андрій, чоловік загиблої:

- Он был вообще не приспособлен к жизни. Знал только компьютер и спал в своей комнате. Мать его растила и лелеяла. Он просто был эгоист, выращенный матерью.

Зі слів чоловіка загиблої, коли після тривалої хвороби померла ненька, молодик залишився у батьківській квартирі. Ніхто його звідти не виганяв. 32-річний здоровань ніде не працював, і нишком проїдав залишені матір'ю кошти. Сестра ж намагалася напоумити брата. За що й поплатилася життям.

Андрій, чоловік загиблої:

- Не любил он ее за то, что она все время ему говорила - ты должен работать. Шел сознательно. Он все это рассчитал. Знал, что я на дежурстве. Человек интеллектуально развитый и понимал, что он делает.

Звіряче вбивство матері та доньки - відомих у місті хореографів - шокувало мало не весь обласний центр. Особливо тяжко переживають втрату наставниць сто відвідувачів місцевої школи танцю. Закладу, якому жінки присвятили життя.

Світлана, вихованка школи танцю:

- Это были люди, которые отдавались полностью своей работе. Руки опускаются, не хочется ничего делать. Но ты понимаешь, что это их любимое дело и его надо продолжить.

Найближчими днями підозрюваний має зустрітися з психіатрами. Якщо чоловіка визнають осудним - може потрапити за грати на 15 років. Або й на довічно.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.